2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد اینکار دوستم چیه؟

107 بازدید | 6 پست

زنگ زدم گفتم شب بریم بیرون اول گفت مهمون داریم نمیتونم.گفتم شما که هرشب مهمون دارید اگه میتونی بیا بعد پیام داد راستشو بخوای هیچی تو کارتم پول نیست منم نوشتم اگه جریان اینه که مهمون من بیا ولی اگه با نامزدت قرار بیرون داری که هیچی بمون خونه با همون برو.گفت نه جایی نمیخوام برم میام. رفتم دنبالش تا نشست تو ماشین گفت نامزدم اصرار کرده بریم بیرون نتونستم بپیچونمش یکی دوساعت بیشتر نمیتونیم بیرون باشیم منم واقعیت اول به شوخی گرفتم بعد رفتیم شام خوردیم یهو گفت نامزدم تو راهه تا یه ربع دیگه میرسه جلو در خونمون.منم یکم ناراحت شدم گفتم اگه با اون قرار گذاشتی چرا به من گفتی بیا حالا که به من گفتی بیا چرا اونو نپبچوندی گفت خواستم بپیچونم ولی نتونستم ولی اشکال نداره ما یکم بیرون بچرخیم اون تا نیم ساعت جلو در خونمون منتظر میمونه.منم گفتم نیم ساعت چه فایده داره وقتی هم من استرس داشته باشم هم تو هم یکی علاف تو باشه.بردم گذاشتم دم خونش از ماشین من پیاده شد رفت سوار ماشین اون شد(نامزد رسمی نیس بخاطر محدودیت سایت نوشتم نامزد) حالا پیام دادم که حرکتت درست نبود اسکرین شات فرستاده که به نامزدش گفته حال ندارم نمیام ولی اون قبول نکرده.بنظرم یا اومدن منو کنسل میکرد یا هرطور شده اونو میپیچوند حرکتش زشت نبود بنظرتون؟؟

حالا اگه دوست نمیاد من بیام با هم حرف بزنیم بستنی شکلاتی سفارش بدیم حرف بزنیم 🤭

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا عزیزم😂 بستی چیه سوخاری گرفتم براش

جون آدرس بده 🤭

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

حس میکنم کلا دوستت اون روز سردرگم بوده  یا شاید هم ناراحت و حوصله هیچکدومتون و نداشته 

ولی به خاطر اینکه ناراحت نشی یا دل خودش باز شه اومده باهات

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
حس میکنم کلا دوستت اون روز سردرگم بوده  یا شاید هم ناراحت و حوصله هیچکدومتون و نداشته  ول ...

اره شایدم چون چندبار بهش گفته بودم بریم بیرون کنسل کرده بود من ناراحت شدم شاید خواسته من ناراحت نشم باز