2777
2789
عنوان

گواهینامه

76 بازدید | 12 پست

بچها چند تا تاپیک قبلم راحب مربیم گفتم که باهاش ارتباط نگرفتم روزا اول بعد خواستم برم عوضش کنم اخلاقش درست کرد الان دو جلسم مونده باز اخلاقش گوه شده بهشپیامم مسدم جواب نمیده اصلا ب رو خودشم نمیاره مثلا دیروز گفت تست ایین نامه رو برات با ایتا میفرستم بعد اومدم خونه بهش پیام دادم تستا برام بفرسته نفرستاد روز بعدم ب رو خودش نیاورد الان گفت فردا نیا شب بت میگم چ ساعتی بیای باز بهش پیام دادم جواب نداد بنظرتون چه رفتاری کنم باهاش؟؟؟

فارغ التحصیل هاگوارتز

همسر منم مربی 

سعی کن کنار بیای،البته نمیدونم رفتارشون چجوری بوده باهات

ولی بعضی هنرجوهای همسرم واقعا رو مخ هستن،همش تایم کلاس رو جابجا میکنن

دیر وقت پیام میدن

مدام زنگ میزنن

خلاصه داستان داریم

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم مربی  سعی کن کنار بیای،البته نمیدونم رفتارشون چجوری بوده باهات ولی بعضی هنرجوهای همس ...

من اصلا تا حالا بهش پیام ندادم تایما رو هم عوض نکردم بگم حق داره اذیت شده رانندگیم خوبه ولی اون همش اخماش تو همه وقتیم رانندگی میکنم نمیدونم چرا اینجوریه 

فارغ التحصیل هاگوارتز

مربی منم از پیام دادن خوشش نمی اومد همش میگفت کار داری یا زنگ بزن یا سر کلاس اومدی بگو

خودش همش پیام میده ساعتارو میگه منم یبار پیام دادم اونم چون خودش گفت پیام میدم و نداد 

فارغ التحصیل هاگوارتز

من اصلا تا حالا بهش پیام ندادم تایما رو هم عوض نکردم بگم حق داره اذیت شده رانندگیم خوبه ولی اون همش ...

اگه آموزشش خوبه بیخیال

اگه نه عوض کن

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
اخه دو جلسه مونده اموزششم فقط همینه دنده عوض کن یه فرمانه برو دو فرمانه برو پارک کن

خب پس تحمل کن

همسر من انقد از ماشین آموزشیش کار میکشه ماهی یبار باید همه چیزش تعویض بشه،چون اون یکی ماشینمون رو نمیشد برای آموزشگاه کلا اینو صفر خرید و برد زیر دست هنرجو

ولی تموم هنرجوهاشم بار اول قبول میشن

خب پس تحمل کن همسر من انقد از ماشین آموزشیش کار میکشه ماهی یبار باید همه چیزش تعویض بشه،چون اون یکی ...

مهربونه با هنر جواش؟ من همراه نداشتم زن برام انتخاب کرذن عقده ای این زنه

فارغ التحصیل هاگوارتز

مهربونه با هنر جواش؟ من همراه نداشتم زن برام انتخاب کرذن عقده ای این زنه

مهربون ک جرآت نداره باشه😂😂😂

ولی بهشون اهمیت میده