2777
2789
واقعا گفتم از وقتی داره بزرگتر میشه ترسم از مرگم بیشتر شده تا این حد وابسته شم

منم 😭برم بخابم شروع کنم ب گریه تا صبح باید ابغوره بگیرم

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میخوابم 

تاصبح خدابزرگه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بستگی داره اگه آدم خوبی باشی غذای مورد علاقتو بخور وقت باخانواده ولی اگه بد باشی  برا استغفار ه ...

ببین گناهکارم ولی شب تا صب فرصت خاصی نیس مگه چند رکعت نماز بخونم. 

نی نی توی شکمم هست

گناه داره اخه🥺🥺🥺

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خدا ببخشه منو با این تاپیک شمارو ناراحت کردم

فداتشم تلنگر مرگ برای هممون لازمه گاهی وقتا یادمون میره این دنیا دایمی نیست و ما رفتنی هستیم نباید وابسته دنیا باشیم. اتفاقا با یادم انداختن این قضیه ثواب کردی ک من در کارام دقت کنم دل کسی رو نشکونم با بچه هام با همسرم مهربون تر باشم چون ی لحظه اکه فک کنم دیگه نیستم پیششون برام کافیه تا دنیا رو براشون بهشت کنم 😭😭😭  

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

نماز حق  الله هست اگه حق الناس داری وصیت کن بپردازن که خیلی خیلی مهمه حتی خدا هم نمیبخشه

نه بدهی به کسی ندارم 

فقط شاید حرف ناحقی زده باشم که تا جایی که تونستم ادا کردم البته نمیدونم بخشیدن یا نه

غیبت، تهمت، سرقت، حرفی که روح آدما رو بهم بریزه و زبون نیش دار  وو... همش حق الناسه

خدا ببخشه مارو.. 

من همه کسایی ک حقی ب گردنم دارن حلال میکنم خدا هم ب دل اونا بندازه تا منو حلال کنن

خدا انشالله عمر طولانی با عزت بهتون بده

قربونت برم همچنین شما عزیزدلم 

نه بدهی به کسی ندارم  فقط شاید حرف ناحقی زده باشم که تا جایی که تونستم ادا کردم البته نمیدونم ...

باز خداروشکر آخه خدا به نماز ما که نیازی نداره برا منقلب شدن خودمون گفته واگه کسی نماز و توجه داشته چن پله تکامل روحی کرده و به نفع خودش بوده و چه بسا حق الناس نمی‌کرده با نماز واقعی

2790
2778
2791
2779
2792