2777
2789

چرا.  من اصلا نمیترسم هروزم نصف روزمو بهش فک میکنم

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اتفاقن یکی از فانتزیام اینه که برم ببینم اون دنیا چه مدلیه. خیلی برام جذابه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

واقعا ترسناکه 😐 معلوم نیس کجا میریم دنیای ناشناخته تازه قبلش معلوم نی چی به سرمون بیاد تا بخوایم بمیریم چون شیک و مجلسی که نمیوفتیم بمیریم حتما یه طوریمون میخواد بشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
واقعا ترسناکه 😐 معلوم نیس کجا میریم دنیای ناشناخته تازه قبلش معلوم نی چی به سرمون بیاد تا بخوایم بم ...

بخدا من واس مردنم نیس واس دخترم میترسم چون الانم غیر از خودم ب هیچکس اعتماد ندارم حتی باباش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز