منفی باشه رو میتونم بگم ، نگاهت نمیکنه ، خنده مصنوعی میزنه ، علاقه به تمام شدن صحبت ها داره
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
آفرین.دقیقا امشب همین نشانه ها رو داشت.پوز خندی میزد که نگو و نبین
قرار بعدی رو نزار ، زنگ بزنن خانوادت بپرسن ک بیان سری بعدی یانه چون رفتن به اونجا اگ نخوادت اشتباه
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ما همیشه همین کار رو میکنیم.ممنون از ت که وقت گذاشتی جواب دادین
خواهش میکنم
امیدوارم ک موفق باشید