2777
2789
عنوان

دارالمجانین

255 بازدید | 21 پست

دیشب قبل خواب کتاب دارالمجانین جمالزاده رو میخوندم.. و مجذوب دنیای جنون شده بودم.. تمام شب خواب دیدم اومدن دم خونمون دنبالم ببرنم تیمارستان.. از رفتن به اونجا هم غمگین نبودم.... 🤕😥

عاشقم من بر فن دیوانگی

سیرم از فرهنگ و از فرزانگی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم پس بخونمش    

بخون 

تازه من یه چیز جدید یادگرفتم 

شاید بقیه بدونن ولی من نمیدونستم

محمود شخصیت اول داستان یه رفیق قدیمی به اسم رحیم داره که از سرحد عشق به ریاضی و اعداد و ارقام دیوونه میشه و از عدد دو متنفره میگه که جمع دو عدد این طرف و آن طرف عدد مساوی است با حاصل ضرب همان عدد در دو مثل: 

۱+۳=۴

۲ضرب ۲هم میشه۴

-۲~۴=۶

۳ضرب دو هم میشه۶

تا کشفیات بعدی خدانگهدار😂

ببحر رمل مسدس محذوف😂

وااااای مگه شما هم انسانی هستی  فکر کردم فقط خودم بلدم  

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ههیییی  ادبیات و دوست دارم

اخییی   الا یا ایها اساقی ادر کاسا و ناولها که عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها از حافظ  

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بیت اول غزل اول

خیلی خوبه ولی خیلیم گسترده است وزن های ناهمسان را نمیتونم تشخیص بدم مجبورم تقطیع کنم توی اختیارات هم مشکل دارم به نظرتون چه کار کنم

خیلی خوبه ولی خیلیم گسترده است وزن های ناهمسان را نمیتونم تشخیص بدم مجبورم تقطیع کنم توی اختیارات هم ...

دقیقا منم مشکلم همینه 

ولی اگه زیاد کلیپای تدریس رو ببینین و خوانش شعر براتون راحت باشه 

فکر کنم بهتر باشه