2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باچی شستشو میدن

من امروز انجام دادم نمیدونم دقیق یه گازو تو موادی میزد و داخل واژن میکرد و عفونتو خارج میکرد من الان دو ماهیی بود گرفتار بود و از وقتی خارج کرده خوبه خوبه شدم

منظور من توسط پزشک بود ولی چطوری اینکارو کردید؟

اینو یه متخصص طب سنتی بهم گفت 

شستشوی رحم و واژن با گل محمدی
برای اینکار مقداری گل محمدی تمیز را در قوری با آبجوش ریخته و میذاریم ده تا پانزده دقیقه دم کشیده، پس از کمی سرد شدن آن را صاف کرده و در یک بطری آب معدنی کوچک خالی می‌ریزیم و زمانی که هنوز ولرم بود برای شستشوی رحم استفاده می‌کنیم. برای اینکار در دستشویی یا حمام (هرکدام که راحتتر هستید) بطری را دهانه واژن طوری قرار داده که با فشار دادن، محتویات بطری به رحم وارد شده و با قطع فشار به داخل بطری برگردد و به اطراف نریزد (کمی دهانه بطری را وارد واژن کنید بهتر است) چندبار این کار را انجام داده تا شستشوی رحم به خوبی انجام شود. انجام این روش بصورت یک یا دوبار در روز برای درمان و خارج کردن عفونت بسیار موثر است

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

چه جالب شما نتیجه گرفتی؟

بله عالیه، باید چند وقت انجام بدین

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍