2777
2789

این سابلیمینال ها واقعیت داره تو ی سری آهنگا میگن امید میده یا باعث افسردگی میشه؟ 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیزیک کوانتوم رو تعریف کن

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

این سابلیمینال ها واقعیت داره تو ی سری آهنگا میگن امید میده یا باعث افسردگی میشه؟ 

واقعیت ک دارن ولی نه همشون نمیشه بهشون اعتمادکرد تاکیدات منفی و مخرب ممکنه داشته باشن

واقعیت ک دارن ولی نه همشون نمیشه بهشون اعتمادکرد تاکیدات منفی و مخرب ممکنه داشته باشن

عا 

من سای رفع افسردگی گوش میدادم خ برام مهم نبود واقعا از افسردگی در میام یا ن 

ول صدای رودخونه و اینا داشت خوشم میومد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

سازنده های جئون کوتی رو بگوش من نتیجه گرفتم مخربم نبود

عه دمت گرماز کجا دان کنم چنلی چیزی داره؟ 

حالا جدا از شوخی عایا جن ها تو عکس میوفتن؟ ی عکسی گرفتم از خودم جلو اینه بعد ی موجود کچل افتاده تو ...

اون شوهر ایندت بوده خواهر

گاهی میوفتن تو عکس ولی نه به صورت کاملا واضح 

2790
2778
2791
2779
2792