2777
2789
عنوان

کاربر وقیح

256 بازدید | 14 پست

این کاربر مرده و کامنت نامناسب توی تا پیک گذاشته خرکی بلده نینی یار رو تک کنه لطفا

تقریبا اکثر دوره های اینستاگرامی با هر موضوعی رو دارم اگه کسی نیاز داره بگه با هزینه ی کم بش میدم اگه بنظرت این کار گناهه ریپلی نکن امضامو

اومده تو تا پیک خانوما رو درباره تحریک کردن شوهرانشان راهنمایی میکنه خانومای ساده خیال میکنن طرف دختره 

تقریبا اکثر دوره های اینستاگرامی با هر موضوعی رو دارم اگه کسی نیاز داره بگه با هزینه ی کم بش میدم اگه بنظرت این کار گناهه ریپلی نکن امضامو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید کاربرا تخت خواب پهن کردن وسط سایت اینم اومده از فرصت استفاده کنه خب

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

شاید کاربرا تخت خواب پهن کردن وسط سایت اینم اومده از فرصت استفاده کنه خب

قشنگ معلومه داره لاس میزنه یعنی همینجوری صاف وسط سایت ی کلمه ی زشت و رکیک رو گف

نی نی سایتی ها همه جا معروف شدن 

ی مدت پیش داخل اینستا ی پیج ف. ا ل بودش استوری گذاشت به نی نی سایتی ها میگفت کسی بیاد بگه حس ششم بلاکش میکنم 

یهو یاد وقیح افتادم سرچ کردم نی نی سایت دیدم هنوز عکس خیلیا تو اینستا پخشه🙃

وقیح خیلی ساله که تو سایته و دردسر درست میکنه

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
ممنون

سلام لغو شده گزارش خورده بود پستش نباید تاپیک بزنین و اسکرین بذارین پستشو گزارش بزنین الان من پستشو پاک کردم ولی حتی این تاپیکو ببندم اسکرین پست زشت میره گوگل

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام لغو شده گزارش خورده بود پستش نباید تاپیک بزنین و اسکرین بذارین پستشو گزارش بزنین الان من پستشو ...

این تاپیکو هم بترکونید