2777
2789
عنوان

مجردای سن بالا بیاید دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 47 پست
موقعی ک من داشتم کتاب میخوندم هم سن و سال هام پیش بچه هاشون و شوهراشون بودن کتاب ها مو قبلا خوندم

چی بگم عزیزم میفهمم چی میگی امیدوارم خدا خودش بهترین ها را واست پیش بیاره

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا سوال منم هست و اگر اینقدر بده چزا جدا نمیشن مثل ما خوش بگذرونن

والاه همینو بگو انگار خونه بابا بهشته خونه بابا مگ کار نمیکنن؟ تو خونه بابام محدودیم باز ادم ازدواج میکنه تو یسری چیزا نظرش مهمه ولی مجردی چی تا میای حرف بزنی میگن برو خونه خودت فلان کارو کن 

الان اونروز من به مامانم گفتم خونرو همرو فرش نکنیم بزاریم یکم دورش باز باشه برگشت گف برو خونه خودتو اونجوری بچین😕

این ادمایی که میگن ازدواج بده ده بارم برگردن عقب باز ازدواج میکنن

منم مجردم و مستقل... نشد اونجوری که دام میخواست واسه همین ازدواج نکردم... بنظرم تنهایی از بودن با کس ...

جمله اخرتون را منم موافقم. 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
من نمیدونم چرا اگه بده این جهنم رو ول نمیکنن؟ 

سوال منم همینه. شعارشون اینجا اینه برو درس بخون کار کن مستقل شو عشق و حال کن.الان من مستقلم کارم دارم ولی تنهایی میشه عشق و حال کرد؟یا میگن برو مسافرت انگار وقتی میری مسافرت مشکلات حل میشه

یه دارویی هست که ۴ جلسه باهاش حموم کنی بختت باز میشه ۳ تا از دوست واشنام ازدواج کردن یعنی روزی دو سه ...

خواستگار نمیخوام 

اونی که خودم دوست دارم رو میخوام 

اونیم ک میگی اسمش قلیاب 

شما هرچی جزوه خوندی ما قبلا پاس کردیم

💍♥ i said yes 

یه دارویی هست که ۴ جلسه باهاش حموم کنی بختت باز میشه ۳ تا از دوست واشنام ازدواج کردن یعنی روزی دو سه ...

یا ابالفضل دارو و باز شدن بخت. لابد سرکه و کلا یا قلیاب منظورته

خواستگار نمیخوام  اونی که خودم دوست دارم رو میخوام  اونیم ک میگی اسمش قلیاب  شما ه ...

خوب عشق ت یطرفه س ؟

مامانم اسمانی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوست داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
سوال منم همینه. شعارشون اینجا اینه برو درس بخون کار کن مستقل شو عشق و حال کن.الان من مستقلم کارم دار ...

توصیه های سطحی و چرت و پرت میکنن

خب اگه ازدواج بده 

هرکی ناراحته طلاق بگیره بره کلیسا ی کاتولیک استخدام بشه اونجا ازدواج ممنوع برای اینجور افراد خیلی خوبه

اتفاقا درس خوندنم اجباری هست 

💍♥ i said yes 

حالا که تنهاییم بنظرم چاره ای جز دوست شدن با تنهایی و لذت بردن ازش نداریم باید راههای لذت بردن تنهایی رو پیدا کنیم... البته که پارتنر داشتن خوبه ولی اونم خوبش هست که خوبه... هر وقت خوبش، پیش اومد لحظه رو دریابیم و به ازدواج هم گیر ندیم