2777
2789
عنوان

چطور لاغر بشم

122 بازدید | 8 پست

دوستان دیگه خسته شدم تمام هم سن و سال های من مثل باربی می‌مونن و به خودشون میرسن اما من هر کاری میکنم نمیتونم به وزن مورد علاقه ام برسم لطفا اگر تجربه ای دارید کمکم کنید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب رژیمی پیشنهادی ندارید ؟ یا مثلا دمنوش و ...‌که باعث لاغری میشه

ببین رژیمی که بتونی کل زندگیت طبق اون پیش بری و همه چی بخوری ، رژیم یک ماه و هفته ای بدرد نمیخوره من ده بار اینکارو کردم اما خب دوباره برگشت

یادمه ی برنامه غذایی پول دادم گرفتم خدایی خیلی خوب بود تمام غذاهایی که معمولا توی خونه پخت میشد داخلش بود فقط به اندازه مثلا فلافل همبرگر کشک بادمجون و...چیزایی که امروزه خیلی استفاده میکنیم و درکنارش توی خونه حلقه و ی برنامه خارجی ورزش گرفته بودم ازبازار که نزدیک به هزاران کاربر گقته بودن توی یک ماه لاغر کردن انجام دادم کلی لاغرشدم

متاسفته گوشیم سوخت برنامه تمام شد، حس ورزشم رفته وقتیم استرس دارم فکرم زیاد کلی میخورم وهروز دارم بی انگیزه تر وچاق ترمیشم

باید انگیزه واراده داشته باشی که من هردو رو ازدست دادم

سعی کن غذات رو اصولی کم کنی، تو خونه ورزش کن، روزی حداقل نیم ساعت رو برقص

من چای سبز،دمنوش رازیانه وزیره سبز هم میخوردم البته این دوتارو خودسرانه استفاده نکن مثلا من مشکل هورمونی داررم این دوتا به تنظیمش کمک میکنه