2777
2789
عنوان

کنکوریا!!

208 بازدید | 31 پست

برا کنکور اردیبهشت ثبت نام نکردم چون انگیزه خوندن نداشتم ولی پشیمون شدم گفتم برا تیر شرکت میکنم 

میخام از صفر شروع کنم بخونم تااون موقع میشه کمک کنین بگید  چجوری میخونین با پکیج اموزشی ؟مشاور دارین؟ چیکار میکنین !

زندگی یه کمدیه که توسط یه کمدین سادیمی نوشته شده🚶🏼‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از کنکورم گذشته و الان دانشجوام

در چه مورد سوال داری عزیزم

بپرس جواب میدم

کلاس میرفتم ریاضی ملاک پور

فیزیک ذهبی 

شیمی بازرگان

زیست متن کتاب درسی میخوندم بعد تست آموزشی میزدم مثلا یه گفتار میخوندم بعد تستای فرد اون گفتارو میزدم بعد برمیگشتم باز روی کتاب درسی و سری بعد که زیست تو مطالعه م بود زوجارو میزدم 

کتاب درسی و مرورش خیلی مهمه هر فصل تموم میشد باز مرور میکردم کتابمو و نکاتی که از استان درآورده بودم که بلد نبودم حاشیه نویسی میکردم و بعد مرور یه آزمون می‌گرفتم از خودم میتونی از آزمونهای آزمایشی استفاده کنی یا کتاب فصل ازمون

من از کنکورم گذشته و الان دانشجوام در چه مورد سوال داری عزیزم بپرس جواب میدم کلاس میرفتم ریاضی مل ...

ریاضی ملاک پور میدیدم و قشنگ جزواتش اینجوری بود که مباحثی که بیس و پیش نیاز فصلای دیگه هست اول میگفتن مثل معادلات نامعادلات تعیین علامت و... به شخصه قشنگ عاشق ریاضی شدم من 

شیمی هم اقای بازرگان فوق العاده بود کلاسش برای منی که دوست نداشتم شیمی رو و ضعیف بودم خیلی کمکم کرد البته تعداد جلساتش زیاده و فکر نکنم برسی حقیقتا الان مگه اینکه نکته و تست ببینی کلا این بازه ی زمانی وقت خطا و آزمون و کلاس نیست چون تعداد جلسات زیاده و طولانی 

برای فیزیک هم همون تستای جزوات اقای ذهبی بنظرم کفایت می‌کنه اگرچه من پایه و دوازدهم خیلی سبز هم داشتم ولی اگه به تستای همون جزوه برسی و چند بار حل کنی کافیه واقعا بنظرم

مشاور هم نداشتم چندتا گرفتم ولی اصلا خوب نبودن و دیگه کلا گذاشتمش کنار 

همون ویسای کانال سیب ترش رو گوش کنی واقعا راهنماییت می‌کنه 

از الان هم نهایی رو بچسب مخصوصا عمومی ها از جمله ادبیات 

من از کنکورم گذشته و الان دانشجوام در چه مورد سوال داری عزیزم بپرس جواب میدم کلاس میرفتم ریاضی مل ...

اهان من کلاس نمیرم میخام با ویدیو اموزشی بخونم یه مشکلیم که دارم اگه یه مبحثو نفهمم  انگیزمو از دست میدم دیگ اصن نمیخام بخونم شما چطور به خودت انگیزه درس خوندن میدادی🤦

مشاور هم نداشتم چندتا گرفتم ولی اصلا خوب نبودن و دیگه کلا گذاشتمش کنار  همون ویسای کانال سیب ت ...

عزیزم رشتت چیه؟

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
ریاضی ملاک پور میدیدم و قشنگ جزواتش اینجوری بود که مباحثی که بیس و پیش نیاز فصلای دیگه هست اول میگفت ...

بیشتر میخام تمرکزم رو ریاضی و شیمی بزرم

چند ماه وقت گزاشتی الان چی میخونی؟

اهان من کلاس نمیرم میخام با ویدیو اموزشی بخونم یه مشکلیم که دارم اگه یه مبحثو نفهمم  انگیزمو از ...

ببین از من بدتر نیستی که فکر کن چند سال دور بودم از درس 

ببین اولش طبیعی عه هی میخوای فرار کنی ولی درس نخونی

سعی کن اساتید و منابعی که انتخاب میکنی خوب باشه تا قشنگ متوجه بشی و اگه میتونی کتابخونه برو اونجا اگه چیزی رو نفهمیدی از کسی بپرسی 

کلی فیلم آموزشی و درسی هست هر قسمت رو که نفهمیدی سرچ کن من ساده ترین چیزارو هم اوایل سرچ میکردم حتی هی فیلم کلاس مو یا درسنامه این کتاب اون کتاب رو برسی میکردم اون مبحثی که نفهمیدم یاد بگیرم 

بعد چند ماه راه میوفتی قشنگ قول میدم بهت و دستت میاد چطور بخونی باید شروع کنی تا به حرفم برسی 

و طبیعی هم هست خب یه سری مباحث رو درک نکنی همه مون همینیم اول راه اگه انقدر راحت بود الان همه قبول میشدن 

تو وقتی بچه بودیم بلد بودی راه بری؟ قطعا نه انقدر خوردی زمین از در و دیوار کمک گرفتی تا بتونی بلند شی و بری بعد یه مدت دویدن رو یاد گرفتی درس خوندن هم همینه و بیشتر یادگیری تو تسته مهم کنکورته که اونجا بتونی درصد خوب بیاری 

ببین از من بدتر نیستی که فکر کن چند سال دور بودم از درس  ببین اولش طبیعی عه هی میخوای فرار کنی ...

اره همینجوریم هی فرار میکنم از درس انگار منتظر یه بهونم 

از طرفیم هی باخودم میگم درس نخونی پس میخای چیکار کنی بشینی خونه که چی بشه همش با خودم در جنگم 

بیشتر میخام تمرکزم رو ریاضی و شیمی بزرم چند ماه وقت گزاشتی الان چی میخونی؟

عزیزم یکی از رشته های خوب و تاپ ( نمی‌خوام شناسایی شم )

زمانی که جدی استارت زدم برای کنکوری خوندن حدودا نه ماه اینا

اره همینجوریم هی فرار میکنم از درس انگار منتظر یه بهونم  از طرفیم هی باخودم میگم درس نخونی پس ...

منم همین بودم به خودت بگو حتی اگه امروز سه ساعت هم بخونی و این روند ادامه داشته باشه تو هفته میشه ۲۱ ساعت 

بیست و یک ساعت کجا هیچی نخوندن کجا 

برو حتما کتابخونه شب زود بخواب که صبح با انرژی بیدار شی حتی جایزه قرار بده برای خودت یا تنبیه مثلا اگه این هفته n ساعت مفید مطالعه کردم فلان کار موردعلاقم رو میکنم یا اگه نرسیدم از گوشی یا فلان چیز محرومم واقعا هم عملی کنیا

تو کتابخونه چون خیلیا مشغول خوندنن ممکنه باعث تشویق ت شه نمیگمم از همون اول با ساعت مطالعاتی زیاد شروع کن نه ولی کم کم خودتو عادت بده بعد سه هفته میشه یه روتین برات 

یه شبانه روز ۲۴ ساعته حتی حتی هشت ساعت هم بخوابی باز ۱۶ ساعت وقت داری هشت ساعت آقا اصلا بگو درس میخونم هشت ساعت دیگه هم فلان کار