2777
2789
عنوان

انیمه

124 بازدید | 5 پست

یه انیمه معرفی میکنین (سینمایی نباشه)فقط تروخدا نگین اتک ان تایتان و ناینانو😂😭چون از چیزهای جنگی و خشن بدم میاددد یه انیمه کیوت و تینیجری هیجانی بگین که خیلی خوب باشه امتیازشم بالا باشههه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی میشه بگی درمورد چین؟

دوتا دختر ک هر کدوم اهداف خاصی تو زندگیشون دارن حالا بیشتر بگم اسپویل میشه 

راستی انیمه شاهزاده کتاب باز هم قشنگ و دخترونه اس کیوته

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

یونا دختری از سپیده دم

راجب یه دختره که توی یه امپراتوری زندگی میکنه و یه پرنسسه و عاشق یه نفره و میخواد باهاش ازدواج کنه خلاصه همچین گل و گلابه تا این که یه تغییر بزرگ توی زندگی این شازده خانوم پیش میادد

زندگی بعدی من به عنوان شخصیت منفی داستان

راجب یه دختره که خیلی بازی های انیمه ای رو دوست داره و داره راحت زندگیشو میکنه و یه دوست داره و شروع کرده به بازی کردن به بازی جدید که به نظرش خیلی باحاله ولی تو راه مدرسه ...

عشق جنگ است

راجب دوتا جوون مدرسه ایه که همه شایعه پراکنی میکنن که عاشق همن در حدی که خودشونم مطمئن نیستن عاشق همن یا نه چون تا اون موقع اصلا از هم خوششون نمیومده و حتی یکمم از هم بدشون میومده آیا عاشق همن یا نه ؟

امپراتوری ماه اشک

راجب یه دختریه که تو قصر داره راحت برا خودش عشق میکنه چون پرنسسه ولی ...

شیکیموری سان فقط ناز نیست

راجب یه دختر خوشگللل و همچی تموم و به پسر دست و پا چلفتیههه که پسره هی فکر میکنه دختره ازش جدا میشه آیا میشه ؟

خانواده × جاسوس

راجب یه جاسوسه که ماموریت داره برای نجات صلح جهانی با یه نقشه برنامه ریزی شده خانواده تشکیل بده ! ولی اون نه ازدواج کرده نه بچه داره پس باید طی یه هفته یه بچه به فرزند خوندگی بگیره و ازدواج کنه اما ... کی میدونه هویت زنش و بچش چیه ؟

اوشی نو کو

راجب یه آیدله که توی سن ۱۶ سالگی باردار میشه و دکترش فنشه اما روز قبل زایمان دکتر اون آیدل به طرز مشکوکی به قتل میرسه دکتر فکر میکنه این پایان کار شه اما ...

رانما یک دوم

راجب یه پسریه که دیگه جزو سلاطین ورزش های رزمیه یه بار با باباش میره تمرین کنه که میوفته توی یه برکه برکه ای که ... ازون طرف دوست باباش دنبال وارث میگرده چون فقط دختر داره و پسره باید با یکی از دخترا ازدواج کنه ولی اون دختری که انتخابش کردم عاشق یه نفر دیگس ولی اون یارو عاشق ...

فعلا همینا رو گفتممم تموم که شدن بیا بازم بگم

مرسی میشه بگی درمورد چین؟

اگه میخوای در مورد چین باشه خاطرات یه عطار یکی از بهترین انیمه های این چند وقت اخیر هست داستان و گرافیک خوبی داره عاشقانه و طنز و معمایی با دسیسه های دربار هست

در کل چیز باحالیه