2777
2789

برای اینکه فامیل نزدیکه و از کارای ادم خبردار میشه میاد ضربشو میزنه .

من فامیلامو سال به سالم نمیبینم اما میدونم تو خونه هاشون چه خبره. خبرچینا خبر میرسونن 

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

برای اینکه فامیل نزدیکه و از کارای ادم خبردار میشه میاد ضربشو میزنه . من فامیلامو سال به سالم نمیبی ...

قشنگ آمار تو از بقیه فک فامیل میگیرن تا نابودت کنن

ترانه هستم یک نو معلم و عاشق دنیای رنگارنگ بچه ها🩵

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

قشنگ آمار تو از بقیه فک فامیل میگیرن تا نابودت کنن

اره 

واسه همین من به فامیلام رو نمیدم . سوال میپرسن هم میپیچونم .

هنوز راهشون نمیدم خونمون .

قسم هم خوردم از هر کدوم یک حرف کوچیک بشنوم زندگیشونو تباه میکنم . تموم نقطه ضعفاشون دست منه ‌حتی زندگی بچه هاشونم از هم میپاشونم . واسه همین حرفی نمیزنن .

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .