2777
2789
عنوان

بابام گفت خودکشی کن💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نون خور کمتر😂

خودتم تو این وضع باشی دلت میخواد یکی اینطور بگه بهت 

..... چقد بی رحمی 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

تاپیکاشو بخون تا اربعین بنده خدا خیلی باید صبر کنه وضعیتش خطریه

9 ماه مونده دیگه 

9 ماه صبر کن اسی 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بابات هر چی میخواد بگه 

زندگی نه اونقدر شیرینه که آدم بخواد براش همه کاری بکنه 

نه اونقدر تلخ که نشه تحمل کرد 

پستی و بلندی های دنیا برای همه هست 

که البته بسته به نگاه و دید افراد میتونه تعریف های مختلفی داره میتونه یکی نوک قله ی دماوند باشه و کوه اورست رو ببینه و بگه وایی من خیلی پایینم خیلی توی پستی ام 

و یکی دیگه کنار اقیانوس باشه و بگه چقدر از دشت های اطرافم بلندم و خدا رو شکر بگه

⁦(⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)⁩

دکتر تو عوض کن

دارو طول میکشه اثر کنه

ولی سر خود قطع نکنی با دکتر پیش بری توپ تکونت نمیده بعد درمان

حزر امام جواد بنویس باهات باشه 

چند روز دیگه بنویس الان آخر ماه قمریه خوب نیست

حزر کوچیک هم حفظ کن یه خطه عالیه

راستی من خودم هر وقت لا اله الا الله میگم قفلرای زندگیم وامیشن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

احساس میکنم خانوادت در افسردگی تو نقش دارن اگه میتونی سعی کن ازشون جدابشی اکثرا حال رو حیسون خرابه ولی راحلش خودکشی نیست تو چه میدونی اون دنیا بدتر از اینجا نباشه تازه اونجا دیگه راه فراری هم مثل خودکشی نیست 

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
۲۰

ببین عزیزم از همه چیز و هم کس از لحاظ فکری بکش بیرون از هیچکس توقع نداشته باش بیاد بهت کمک کنه

اینارو قراره یه روزی بالاخره قبول کنی و خودت دستتو بزاری زانوهات و بلندشی 

منم ۲۰ سالمه دقیقا ببین دنیا واقعا چیزای مضخرف تا دلت بخواد داره ولی چیزای قشنگش کم نیست

فقط واسه خودت زندگی کن

امکانشو داری بزن بیرون برو دورترین جا درحد مرگ جیغ بکش و اشک بریز ولی دیگه خواهشن اونطوری رفتی برنگرد

برو یه جای دور شروع کن زندگی ساختن درستو شروع کن یا ورزشو شروع کن یا کلاسی ورزشی هنری چیزی برو هدفت این باشه بهترین بشی توش 

از هرکی که حالتو بد میکنه دور شو از هرچیزی از آهنگ غمگین تکست غمگین فضای غمگین فیلم غمگین

بابات تحمل دیدن این حال مضخرفتو نداره که اینطوری گفته درکش کن بابای من به من گفته نمیخوام دیگه ببینمت ولی میدونم حتی بیشتر از مامانم دوستم داره

خب چرا مستقل نمیشی چطور اجازه میدی بقیه راجع به مرگ تو نظر بدن 

مگه مستقل شدن ب این راحتیه!فقط گفتنش راحته شعاره قشنگیم هس !اونم واسه کسی مثل اسی ک اونقدرضعیفه برمیداره باچاقوب خودش آسیب میزنه این خانم اول بایدروح روانشودرمان کنه ک بتونه بازندگیش بجنگه ویقینابارفتن سمت خداآرامش بگیره وبتونه ازعهده سختیهای زندگی بربیاد

Dunyada olumden baskasi yalan