2789
عنوان

قلبم شکست 💔😓

236 بازدید | 17 پست

بچه ها من قبلا تایپیک زده بودم 

خواهرزاده من ۱۷سالشه قبلا هم بهم بی احترامی کرده بود ک یبار جوابشو دادم بعد از اون دیگه بهم سلام نمیداد ولی باز بهم تیکه طعنه میزد باز توجه نمیکردم بهش 

تا اینکه امروز رفتم خونه خواهرم با خواهرم حرف میزدم ک باز پرید وسط حرفم اینبار بهم فحش داد 

من اصلا شوک شدم چون اصلا با اون ربطی نداشت 

پاشدم ک بیام خونه ب خواهرم جلومو گرفت خیلی اعصبانی بودن همین جور ک با خواهرم حرف میزدم باز فحش میداد 

یعنی قسم خوردم دیگه خونشون نرم 

حتی دیگه نمیخوام با خواهرم و دومادموم سلام بدم چون این بچه حاصل تربیت اوناس 

من ۱۲ساا ازش بزرگترم خیلی بهم برخورد 

راهنماییم کنید برخورد درست چیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جایی ک بهت بی احترامی میشه نرو عزیزم مجبور ک نیستی من خودم به شخصه چون هیچ آدم درستی دور برم ندارم هیچ جا نمیرم ترجیح میدم بشینم تو خونه ولی نرم جایی ک حرمت نگه نمیدارن یا بد رفتار میکنن باهام 

جایی ک بهت بی احترامی میشه نرو عزیزم مجبور ک نیستی من خودم به شخصه چون هیچ آدم درستی دور برم ندارم ه ...

درست میگی ولی من رفتم خونه خواهرم مثلا دلم باز بشه 

من مجردم موندم اونا میان خونه ما چی کنم از این ب بعد 

خیلی ناراحتم از طرفی تقصیر مامانم هست گاهی پیش اونت باهم دعوا میکنه 

واقعا بی ادب هست این بچه مادرش نکرد دوتادرشت بارش کنه بایدازمادرش دلگیرباشی اون بچه کم عقله اینکه ما ...

اره رفتم مغازه دامادون بهش گفتم 

ب خواهرمم گفتم دیگه نه من نه تو

درست میگی ولی من رفتم خونه خواهرم مثلا دلم باز بشه  من مجردم موندم اونا میان خونه ما چی کنم از ...

من خودمم مجردم دوتا خواهر متاهل دارم چون از رفتار شوهر هاشون خوشم نمیاد نمیرم 

با مامانت حرف بزن بگو اینجور رفتار میکنه باهام خواهشا بهش تذکر بده با به خواهرت بگو من از رفتار دخترت خیلی ناراحت ‌‌‌شدم بهش تذکر بده درست رفتار کنه باهام 

من خودمم مجردم دوتا خواهر متاهل دارم چون از رفتار شوهر هاشون خوشم نمیاد نمیرم  با مامانت حرف ب ...

خواهرزادم خیلی تخسه 

خواهرمم خیلی پشتش درمیاد 

ولی دومادمون نه حالشو میگیره