2777
2789

حس ششمی اومدی بگو اون چیزی که تو ذهنمه آره یا نه 

و ماه تولدم

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

حس ششم نیستم 

از دنیا خسته شدی 

بیشتر وقت ها عذاب وجدان داری 

شکست عشقی خوردی 

تنبل هم هستی

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر خودت دختر خوبی هستی ولی زیرآبی زیاد رفتی🥸

مهربونی ولی میتونی بدجنس هم باشی

کاملا بستگی به موقعیتت داره🥸

لباست روشنه رنگش🥸

از قیافه ات تا حدودی راضی ای🥸

میانگرا🥸

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
حس ششمی اومدی بگو اون چیزی که تو ذهنمه آره یا نه  و ماه تولدم

زاده بهاری؟ 🥸

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
از نظر خودت دختر خوبی هستی ولی زیرآبی زیاد رفتی🥸 مهربونی ولی میتونی بدجنس هم باشی کاملا بستگی به ...

درمورد من هرچی حس میکنی بگو

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
زاده بهاری؟ 🥸

نه

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
من چی ؟

دختر خاکی و خونگرمی هستی🥸

از اینکه بهت زور بگن متنفری 🥸

خیلی وقتا کاراتو خودت انجام میدی🥸

خیلی سعی داری قوی باشی🥸

شماهم میانگرایی و رفتارت کاملا بستگی به ادمش داره.... 

نه

من همیشه ماه تولدو اشتباه میگم همیشه🥸

درمورد من هرچی حس میکنی بگو

مظلوم

خاکی

مهربون

اگه عصبی بشی غوغا میکنی

درونگرا

اکثرا تنهایی

دختر خاکی و خونگرمی هستی🥸 از اینکه بهت زور بگن متنفری 🥸 خیلی وقتا کاراتو خودت انجام میدی🥸 خیلی ...

دقیقاً از محدودیت و زورگویی بیزااارم 🤌😄

بیشتر درونگرام 

مرسی ازت 💙🫂

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨