2777
2789
عنوان

اعتیادنامزدم

454 بازدید | 14 پست

سلام حال روحیم خیلی داغونه

بایه پسری چندسال همو دوست داشتیم اومد خواستگاری و عقد کردیم بعدا از طریق یک آشنایی متوجه شدم به هرویین اعتیاد داره از ظاهرش و هیکلش اصلا معلوم نبود حتی اولشم زیر بار نمی‌رفت تااین که یه دستی زدم گفتم فیلمتو نشونم دادن .باهم دعوامون شد کلی بدو بیراه بارش کردم و تهدیدش کردم که چرا منو بازی داده اونم گفت نمیخاد پیش کسی بگی آبروم میره خودمو میکشم تاراحت شی منم گفتم خب به جهنم ...ندونستم جدی میگه فرداش خودکشی کرد و فوت شد الان چند روزه عذاب وجدان داره خفم میکنه نمیتونم زندگی کنم من چیکارکنم همش میگم شاید حرفای من دلشو شکسته ک اینکارو کرده 😭😭😭 خیلی رفتارش بامن خوب بود و بهم محبت می‌کرد و عاشقانه منو دوست داشت یه دیقه از ذهنم نمیره کنار یکماهه شب و روز ندارم😭😔

خدا رحمتش کنه 💔😥

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری تو آزمایش مشخص نکرده و عقد کردین؟؟؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

خدابیامرزتش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

خدا رحمتش کنه 🥺

باور کن تو م تقصیر نداشتی اولا خدابیامرز معتاد بوده فشار روحی روش بوده به این فکر کن شاید از چند جا روش فشار بوده بعد این تصمیم  و گرفته به میل خودش چون اذیت بوده نمیتونسته دیگه تحمل کنه 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
دقیقا برای  منم سوال شد

اخه استامینوفن کدئین هم معلوم می‌کنه تو آزمایش ادرار و خون چه برسه به هروئین

سلام

روحش شاد

شما که اطلاع نداشتین که حتما" میخواد اقدام کنه

لطفا" از یه مشاور راهنمایی بخواد چون ممکنه دچار عذاب وجدان بشین و به خودتون آسیب بزنید

سلام.عاطفی، خجالتی و زود رنج هستم.نگاه یه شهروند غربی رو به زندگی دارم. باور دارم که نیمه های گمشده با پذیرش نکات منفی همدیگر و داشتن مهارتهای اجتماعی زندگی عاشقانه ای خواهند داشت.پراگ پایتخت جمهوری چک رو دوست دارم.اقتصاد آزاد،شفاف و رقابتی که نشانه لیبرال دمکراسی هستش رو بهش علاقه دارم.حقوق بشر،حقوق حیوانات و حقوق پرندگان رو احترام میگذارم.به طبیعت نیاز دارم پس ازش مراقبت میکنم. ارادتمند شما امین هستم از شمال.تشکر که وقت گذاشتین.
خدا رحمتش کنه 🥺 باور کن تو م تقصیر نداشتی اولا خدابیامرز معتاد بوده فشار روحی روش بوده به این فکر ...

عذاب وجدان دارم میگم کاش باهاش دوستانه برخورد میکردم شاید حرفای من دلشو شکونده 😔😔کلمات خیلی تاثیر داره

عذاب وجدان دارم میگم کاش باهاش دوستانه برخورد میکردم شاید حرفای من دلشو شکونده 😔😔کلمات خیلی تاثیر ...

میفهممت اره باید اون موقع آروم تر برخورد میکردی ولی اینم در نظر بگیر تو قصد نداشتی به اون آسیبی برسونی و ناراحت این بودی که چرا یکی به تو دروغ گفته و زندگیتو به تباهی داره میکشونه

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.