بایه پسری چندسال همو دوست داشتیم اومد خواستگاری و عقد کردیم بعدا از طریق یک آشنایی متوجه شدم به هرویین اعتیاد داره از ظاهرش و هیکلش اصلا معلوم نبود حتی اولشم زیر بار نمیرفت تااین که یه دستی زدم گفتم فیلمتو نشونم دادن .باهم دعوامون شد کلی بدو بیراه بارش کردم و تهدیدش کردم که چرا منو بازی داده اونم گفت نمیخاد پیش کسی بگی آبروم میره خودمو میکشم تاراحت شی منم گفتم خب به جهنم ...ندونستم جدی میگه فرداش خودکشی کرد و فوت شد الان چند روزه عذاب وجدان داره خفم میکنه نمیتونم زندگی کنم من چیکارکنم همش میگم شاید حرفای من دلشو شکسته ک اینکارو کرده 😭😭😭 خیلی رفتارش بامن خوب بود و بهم محبت میکرد و عاشقانه منو دوست داشت یه دیقه از ذهنم نمیره کنار یکماهه شب و روز ندارم😭😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
باور کن تو م تقصیر نداشتی اولا خدابیامرز معتاد بوده فشار روحی روش بوده به این فکر کن شاید از چند جا روش فشار بوده بعد این تصمیم و گرفته به میل خودش چون اذیت بوده نمیتونسته دیگه تحمل کنه
خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
اخه استامینوفن کدئین هم معلوم میکنه تو آزمایش ادرار و خون چه برسه به هروئین
لطفا" از یه مشاور راهنمایی بخواد چون ممکنه دچار عذاب وجدان بشین و به خودتون آسیب بزنید
سلام.عاطفی، خجالتی و زود رنج هستم.نگاه یه شهروند غربی رو به زندگی دارم. باور دارم که نیمه های گمشده با پذیرش نکات منفی همدیگر و داشتن مهارتهای اجتماعی زندگی عاشقانه ای خواهند داشت.پراگ پایتخت جمهوری چک رو دوست دارم.اقتصاد آزاد،شفاف و رقابتی که نشانه لیبرال دمکراسی هستش رو بهش علاقه دارم.حقوق بشر،حقوق حیوانات و حقوق پرندگان رو احترام میگذارم.به طبیعت نیاز دارم پس ازش مراقبت میکنم. ارادتمند شما امین هستم از شمال.تشکر که وقت گذاشتین.
میفهممت اره باید اون موقع آروم تر برخورد میکردی ولی اینم در نظر بگیر تو قصد نداشتی به اون آسیبی برسونی و ناراحت این بودی که چرا یکی به تو دروغ گفته و زندگیتو به تباهی داره میکشونه
خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.