مواقع استراحتت برو دانشگاه های مورد علاقت رو ببین خیلی تاثیر داره
لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درکنارش تفریح هم داشته باش روزهای جمعه به نظرم باشگاه هم برو اما فقط همین دوتا کافیه من خودم سه سال پشت کنکور بودم دوسال از من کوچیکتری من تفریح نداشتم متاسفانه خیلی افسرده شدم اما سال آخر درکنارش تفریح داشتم اما یک ماه مونده به کنکور رها کردم کنمورو البته کنکور عوض شده بود خیلی روحیمو باختم چون معدلم به شدت پایین بود پارسال رو میگم
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چرا عزیزم من سال اولمه پشت کنکوری شدم ، یعنی دو سال پشت کنکورم ولی خیلی بی انگیزه..
ببین موقع مدرسه اصلا درس نخوندم زمانی که فارغ تحصیل شدم یماه بعدش کنکور بود یه کلمه ام نخوندم بعد از همون زمان خوندم واس کنکور 1402 نیاوردم الانم دارم میخونم واس کنکور1403
عکس و فیلم هاش هم تاثیر داره هرچند دیدن از نزدیک یک چیز دیگه است
لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
نه عزیزم فرهنگیان میخاستم البته مامان بابام اصرار داشتن اما خودم روانشناسی دوست داشتم دلم میخواست تراپیست شم سال آخر که کنکور دادم یهو خواستگار اومد عقد کردم کنکور رو رها کردم فرهنگیان آوردم همون سال و سال قبلش اما پذیرش نشدم روانشناسی رفتم آزاد اما خیلی دلم میخواست چمران قبول شم البته فرهنگیان هم پذیرش نداشتن خیلی واسه پسرا تا چهل هزار نیرو گرفتن اما دختر نمیخاستن من دلم روانشناسی چمران میخاست اما پذیرش فقط30نفر زن و مرد میخاستن و شهرهای اطراف دانشگاه های دولتی روانشناسی پذیرش نداشتن اومدم آزاد چون از شهرهای اطراف تنها دانشگاه آزادی بود که روانشناسی پذیرش داشت یکم مسیرم دوره دانشگاهش آزاد هست اما با دانشگاه دولتی هم رقابت میکنه خیلی سختگیرهستن و ده هزار نفر جمعیت داره
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
خب الان آزاد رفتم دیگه روانشناسی آزاد اما شهر خودم نیست دوره مسیرش شهر خودم رشتش نبود