2777
2789

سلام، من 17 سالمه و ی همکلاسی دارم ک همشهریمه(اسم مستعار سارا) ما ی دوست مشترک داریم، و من ب تازگی با اون دوست مشترکمون اشنا شدم(اسم مستعار زهرا) ، زمانی ک سارا فهمید من و زهرا باهم دوست شدیم، به زهرا پیام داد و گفت تو احیانا با این (اسم من) دوست نیستی؟ 

زهرا به من گفت ک سارا بهش پیام داده... 

ولی نگفت ک درادامه حرفاش چی گفته، وقتی ازش پرسیدم گفت همینجوری میخواست بدونه ما همو میشناسیم یا نه(برای اینک من ناراحت نشم اینو گفت) 

حالا تا اینجای ماجرا رو داشته باشین و اینا روهم یادتون بمونه

یکی از همکلاسیا(اسم مستعار لاله) با سارا صمیمیه، من ی روز حالم بشدت بد شد و حمله عصبی بهم دست داد توی دبیرستانمون و لاله اومد و کلی کمکم کرد و بهم ارامش داد، منم برای جبران لطفی ک در حقم کرد، برای تولدش ی سوپرایز کوچیک کردمش و کیک و کادو خریدم

سارا ازین قضیه با خبر شده بود، و به زهرا پیام داده بوده ک: فلانی خودشو ب مریضی میزنه، لاله هم برای اینکه کلاسو بپیچونه میره کمکش، فلانی رفته براش کیک خریده، ببین چقد چاپلوسه،میچسبه به ادم، نزدیکش نشو، ولت نمیکنه، ی رفیقی هم داره اونم مثل خودشه

اینا رو من از زهرا نشنیدم، یکی از اطرافیانم بهم گفت، و مطمئنم ک راست گفته، وقتی رفتم دبیرستان بعد از این قضیه سارا خیلی بدجور نگام میکرد و من تازه متوجه نگاه هاش شده بودم

الان مشکلم اینه ک میخوام ی جوری حال سارا رو جا بیارم، ولی اگ بفهمه ک من میدونم، فکر میکنه زهرا برام قضیه رو تعریف کرده و برای زهرا بد میشه... 

چیکار کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم آنقدر سطحتا بالا ببر که یکی دوتا آدم درست حسابی دور و‌ور خودت داشته باشی 

درجه یک که حسابی باهاشون بهت خوش بگذره 

وقتی اهل کتاب خواندن باشی اصلا برات اهمیت نداره این چیزا 

ب قول یکی 

هر چیز که رفتنی است بگذار برود آنچه آمدنی ست بگذار بیاید 

ببین عزیزم آنقدر سطحتا بالا ببر که یکی دوتا آدم درست حسابی دور و‌ور خودت داشته باشی  درجه یک ک ...

برام اهمیتی نداره، موصوع اینه حرفاش تو زندگیم تاثیر داره، میترسم باعث شه دوستامو از دست بدم

برام اهمیتی نداره، موصوع اینه حرفاش تو زندگیم تاثیر داره، میترسم باعث شه دوستامو از دست بدم

بزار همه دوستای بیخودت برن گورشونا گم کنند واقعا بهترین دوست کتابه تو چندتا کتاب خوب بردار بخون بخدا اصلا خودت دیگه نمیخای دوستی داشته باشی وقتا تلف بشه آنچنان لذتی داره از رفتن بیرون با بهترین آدمها بیرون بیشتر بهت خوش میگذره

بزار همه دوستای بیخودت برن گورشونا گم کنند واقعا بهترین دوست کتابه تو چندتا کتاب خوب بردار بخون بخدا ...

من بعد خواندن کتاب تنهایی میرم بازار و کافه واقعا آنچنان لذتی میبرم حد و اندازه نداره