2777
2789
عنوان

حس ميكنم زشتم حالم خيلي بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 90 پست
کورس بدبختی نبود شاید امید گرفت، تو این دوره زمونه اصلا قیافه چیزی نیست که براش ناراحت باشی، مثلا ای ...

نه نگو به درد خودت بمیر.. کسی ام با حرف شما امید نمیگیره..با بیان مشکل خودت به کسی هم کمک نمیکنی.. جای این چیزا راهکار بده..اگر بلد نیستی سکوت اختیار کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نگو به درد خودت بمیر.. کسی ام با حرف شما امید نمیگیره..با بیان مشکل خودت به کسی هم کمک نمیکنی.. ج ...

راهکارم دادم دیگه گفتم برو تراپیست

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

تنها مشکلت مقایسه کردنه همین! 

مهم نیست چون تو خودت چهره ات رو انتخاب نکردی که بخوای بابتش غصه بخوری 

سعی کن هیچوقت بابت چیزایی که خودت توانتخابش هیچ نقشی نداشتی غصه نخوری و خجالت نکشی😉

اون حتی قبولتم داشته باشه توباکمبوداعتمادب نفس ودست کم گرفتن خودت ممکنه خودت باعث شی نظرش درموردت عو ...

اره ديگه ديشب بهش ميگم يكم پول بده خرج قيافم كنم خيلي زشتم حس زشتي دارم ميگه برو بابا كجات زشته گفتم يني خوشگلم گفت اره بخدا اخه كجات زشته تو

خوش تيپ هستم ولي واس زن قيافه مهمتر نيست؟

عزیزم قیافت خوبه که همسر خوشکلی هم داری به هرحال برا ازدواج باید در یه سطح باشین تو در اون حد بودی که همسرت انتخابت کرده 

حتی اگر خوشکل هم نباشی تو رنج معمولی های رو به خوبی مثل من 

مثلا رنگ موتو تغییر بده مدل موهات اگه چتری بهت میاد بزن تغییراتی که حس مثبت بهت میده رو انجام بده و خودتو با هیچ کس مقایسه نکن به آفریده خدا حس بد نداشته باش🙂

الان اوكي شدي

آره خیلی بهتر بود اصلا زندگیم به قبل و بعد تراپیست رفتن قسمت میشه واقعا

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
منم واقعا دلم ميخواد برم و راجب چيزايي ك ب هيشكي نميتونم بگم صحبت كنم

دقیقا الان که اینو گفتی تمام احساسات گذشته رو به یاد آورده... منم دقیقا به خاطر همین پیش تراپیست رفتم، میدونی راجب یه چیزایی مثلا اینکه مردم به خاطر قدت مسخرت میکنن نمیشه با خانواده یا دوست و آشنا صحبت کرد