2777
2789
عنوان

حس ميكنم زشتم حالم خيلي بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 90 پست
حساس نباش عزیزم اون شماروهمینجوری دیده پسندیده زیبایی هم پایدار نیس ارزش غصه خوردنم نداره این  ...

همسرم كه منو قبول داره تازه ميگه خوشگلي من مشكلم با خودمه كه چرا اين حسو دارم چرا اصن انقدر برام مهمه؟كه حتي مثلا يهو كارو زندگيو ول كنم و انرژيم بيفتت بخاطرش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره عزیزم قیافه با پول حل میشه، من قدم 135 سانته😐 وقتی تو مجازی به افراد میگم اکثرا باورشون ...

خواهشا وقتی یکی از دردش میگه کورس بدبختی نزارین باهاش درد دل خودتونو وا نکنید.. اگه همدردی نمیتونید بکنید اینجوریم نگید:/

منم خوشکل نیستم ولی بیخیال بابا حالا انگار خوشکل باشی بهت سالی یه سرویس طلا میدن😂

خوش تیپی خیلی مهم تره بنظرم رو استایلت کار کن سراغ کارای زیبایی نرو برا سلامتیت مضره

اشکال نداره عزیزم قیافه با پول حل میشه، من قدم 135 سانته😐 وقتی تو مجازی به افراد میگم اکثرا باورشون ...

با پولم حس ميكنم حب نميشه چون من از خودم بدم مياد ولي تو از خودت بدت نمياد

همسرم كه منو قبول داره تازه ميگه خوشگلي من مشكلم با خودمه كه چرا اين حسو دارم چرا اصن انقدر برام مهم ...

اخ اخ منم.. منم یهو وسط کارام انرژیم میفته بابت قیافم میرم تو لک غم و غصه و گریه.. بی دلیلا..نمیدونم چمه

خواهشا وقتی یکی از دردش میگه کورس بدبختی نزارین باهاش درد دل خودتونو وا نکنید.. اگه همدردی نمیتونید ...

کورس بدبختی نبود شاید امید گرفت، تو این دوره زمونه اصلا قیافه چیزی نیست که براش ناراحت باشی، مثلا این خیلیا بیام بگم خب به درد خودت بمیر؟ 

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
با پولم حس ميكنم حب نميشه چون من از خودم بدم مياد ولي تو از خودت بدت نمياد

من تراپیست رفتم به نظرم تو هم برو

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
همسرم كه منو قبول داره تازه ميگه خوشگلي من مشكلم با خودمه كه چرا اين حسو دارم چرا اصن انقدر برام مهم ...

اون حتی قبولتم داشته باشه توباکمبوداعتمادب نفس ودست کم گرفتن خودت ممکنه خودت باعث شی نظرش درموردت عوض شه

Dunyada olumden baskasi yalan
ببین هیچکس زشت نیست این فقط کمبود اعتماد بنفس که اینجوری فکر میکنی 

همينو ميگم اخه داريم واقعا زشتن اما اعتماد بنفس دارن كه ادم خوشش مياد ازشون اخه چجوري؟