2789
عنوان

کیا میرن لیزر ؟؟؟

228 بازدید | 16 پست

لیزر بیکینی خجالت نمی کشید ؟من میخوام برم ولی خیلی خجالت میکشم  چقد پول میدین شما جلسه ای ؟و کاخی یک بار هست یا بیشتر ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

اولش خجالت میکنی بعدش دیگه خجالت نداره 😅😆

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولش خجالت میکنی بعدش دیگه خجالت نداره 😅😆

شما رفتی ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
شما رفتی ؟

👍🏻

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

برای اوپراتورا واقعا عادیه این ماییم که این حسو داریم اون روزی کلی ادمو میبینه😂 ب راحتی بعدش فکن

حتی اگه شهر کوچیک باشه؟همش میترسم اپراتور آشنا دربیاد یا بعدا آشنا در بیاد 😐

رفتی تو

👍🏻

منم خجالتی ام🤭🤭

نرفتی ؟

حتی اگه شهر کوچیک باشه؟همش میترسم اپراتور آشنا دربیاد یا بعدا آشنا در بیاد 😐

اره بابا عادیه من سری اول 😐 شالمو با خودم بردم داخل هی میگرفتم روم گفت راحت باش لطفا منم دیگه گذاشتم کنار ب خودت چشم بند میده😂😂دیگه خودت چشاتو ببندی خجالتم نمیکشی

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
اره بابا عادیه من سری اول 😐 شالمو با خودم بردم داخل هی میگرفتم روم گفت راحت باش لطفا منم دیگه گذاشت ...

جلساتش چجوریع ؟ماهی یه بار؟هنوزم میری ؟موهات درمیاد یا نه دیگه ؟

جلساتش چجوریع ؟ماهی یه بار؟هنوزم میری ؟موهات درمیاد یا نه دیگه ؟

ماهی یبار حداقل ۶ جلسه باید بری والامن ۳ جلسه رفتم باردار شدم نتونستم ادامه بدم ولی همون ۳ جلسه ام خیلی خوب بود ۹۰ درصد موهام ریخت الانم خیلی کم پشت شده شاید دو هفته یبار نیاز ب شیو باشه بعد زایمان میخام برم از اول تموم کنم

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
ماهی یبار حداقل ۶ جلسه باید بری والامن ۳ جلسه رفتم باردار شدم نتونستم ادامه بدم ولی همون ۳ جلسه ام خ ...

اخه من شنیدم کلا لیزر تموم نمیشه و تا آخر عمر باید رفت برای شارژ 😑