2789
عنوان

خواستگار

144 بازدید | 12 پست

یه خواستگاری داشتم یه جلسه حضوری همودیدیم خودش ومامانش بامنودخترخالم که واسطه بودبعدمامانش گفت عکستومیتونم داشته باشم ماندادیم وکلامنصرف شدن به نظرتون دلیلش همین بوده ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام

ای کاش یه عکس میدادین

کاریه که شده

انشاالله که هر چی خدا بخواد

گاهی خدا آینده بهتری برای بنده اش میخواد که ما بی اطلاعیم.

ان شاالله خوشبخت بشین

سلام.عاطفی، خجالتی و زود رنج هستم.نگاه یه شهروند غربی رو به زندگی دارم. باور دارم که نیمه های گمشده با پذیرش نکات منفی همدیگر و داشتن مهارتهای اجتماعی زندگی عاشقانه ای خواهند داشت.پراگ پایتخت جمهوری چک رو دوست دارم.اقتصاد آزاد،شفاف و رقابتی که نشانه لیبرال دمکراسی هستش رو بهش علاقه دارم.حقوق بشر،حقوق حیوانات و حقوق پرندگان رو احترام میگذارم.به طبیعت نیاز دارم پس ازش مراقبت میکنم. ارادتمند شما امین هستم از شمال.تشکر که وقت گذاشتین.
سلام ممنونم عزیزم

حرومزاده تویی و هفت جدابادته کونی تو همون باید بری تو پارک دنبال یکی بگردی بیاد بکنتت اینقدر عوقده ای شدی از بس کسی محل سگ بهت نذاشته 

ننه وجنده ی کونی ریدم دهن ننته خیابونی همون معلومه ننت وجنده بوده که تو اینقدر عوقده ای هستی ولی حتی تو پارک کسی محل سگ بهت نمیده معلوم نیست بابات کیه کرده ننتو گاییده

سلام ممنونم عزیزم

تو گوه میخوری حرومی فوحش میدی گزارشت زدم به پلیس فتا هم شکایتو کردم وقتی برات احضاریه اومد ریدی به خودت میفهمی بری تو پارک لنگتو وا کنی تو کو ن ننت بخونید بیای فوحش بدی به مردم ننه پگلی

دخترخالم نزاشت

اینقدر زشتی طرف میخواسته عکستو بزنه داخل سنگ توالت به یادت برینه عنش بیوفته رو قیافه خرابت تو برو حرومزادگیتو کن تورو چه به سایت عمومی عقده ای 

ازبس کی محلت نذاشته عوقده ای شدی 

گفت حضوری دیدین دیگه بعدش برین خونه من میخواستم بدم بعدمن گفتم خونه مرحله اخره

😂 😂 😂 به درد همون خونه هم میخوری هرچی باشه شغل خانوادگی تو فهمید برو زودتر تو که عادت داری لنگتو واسه همه وا کنی برو دنبال بابای واقعیت بگرد ببین کسی گردنت میگیره