2777
2789

عزیزم اروم باش نفس عمیق بکش 

ذکر خدا بگو

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
عزیزم اروم باش نفس عمیق بکش  ذکر خدا بگو

یه نفر هست تو محل کارم خیلی اذیتم می کنه. هر روز بخاطرش اعصابم خورد میشه. باید تحملش کنم نمیتونم محل کارمو عوض کنم. ولی فکر میکنم خیلی از عصبانیتام بابت تنهایی و محل کارمه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه نفر هست تو محل کارم خیلی اذیتم می کنه. هر روز بخاطرش اعصابم خورد میشه. باید تحملش کنم نمیتونم محل ...

الهی 

عزیزم خودت باید حال خودتو خوب کنی 

نزار هیچی تورو بهم بریزه گلم

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
الهی  عزیزم خودت باید حال خودتو خوب کنی  نزار هیچی تورو بهم بریزه گلم

می‌خوام ولی واقعا موفق نشدم. دیشب از خواب بیدار شده بودم نصفه شب. هر کاری میکردم همش به فکر این آدم‌بودم که اینقدر منو اذیت می کنه. هیچ جوری از فکرم‌بیرون نمی‌رفت. بعضی وقتا میگم کاش سرکار‌نمیرفتم

می‌خوام ولی واقعا موفق نشدم. دیشب از خواب بیدار شده بودم نصفه شب. هر کاری میکردم همش به فکر این آدم‌ ...

اخه چرا اذیتت میکنه مشکلش چیه

اخه چرا اذیتت میکنه مشکلش چیه

مریضه. بخاطر کارم باید باهاش صحبت کنم. هر حرفی میزنم می‌ره به بقیه یجور‌ دیگه میگه. از دیروز تصمیم گرفتم صداش را ضبط کنم. امروز حراست اداره را آورده بود. منم گفتم کاری نداره که. دوربین هم فیلم را ضبط می‌کنه هم صدا را. چک کنین ببینین واقعا چنین چیزی بوده. یکم عقب نشینی کرد. اما از اوناییه که بخودش قول داده به هیچ عنوان نفهمه 

مریضه. بخاطر کارم باید باهاش صحبت کنم. هر حرفی میزنم می‌ره به بقیه یجور‌ دیگه میگه. از دیروز تصمیم گ ...

ای خدا 

بنظر من از صاحب کارت اجازه بگیر برای ضبط صدا 

چون جرمه اگه شکایت کنن 

بگو نگرانیم کمتر بشه .

ای خدا  بنظر من از صاحب کارت اجازه بگیر برای ضبط صدا  چون جرمه اگه شکایت کنن  بگو ...

فقط امیدوارم هر چه زودتر امسال تموم بشه و من از دست این آدم سمی نجات پیدا کنم. آخه میدونی همسر سابقمم هم همینطور بود کلا کج فهمی داشت. دیگه اونوقتی که جدا شدم همه اینو فهمیده بودن. من از اون جدا شدم حالا یکی تو محل کارم باید دقیقا عین همون باشه😫🤦‍♀️

فقط امیدوارم هر چه زودتر امسال تموم بشه و من از دست این آدم سمی نجات پیدا کنم. آخه میدونی همسر سابقم ...

الهی عزیزم 

خدا کمکت کنه ان شالله 

بهش بی اهمیت باش 

ان شالله خدا دستتو بگیره و ارامش بیاره وجودت

الهی عزیزم  خدا کمکت کنه ان شالله  بهش بی اهمیت باش  ان شالله خدا دستتو بگیره و ار ...

ممنون عزیزدلم بابت دلگرمیت. امضای شمارم خواندم آن شاءالله مشکل شما هم حل بشه

ممنون عزیزدلم بابت دلگرمیت. امضای شمارم خواندم آن شاءالله مشکل شما هم حل بشه

الهی امین عزیزم 

ممنون از لطفت 

امیدوارم شماهم خبالت راحت بشه