2777
2789
عنوان

گوشی شخصی😕

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست
درست و غلطشو نمیدونم ولی من از نوجوونی از کلمه ی گوشی وسیله ی شخصیه متنفر بودم. چ خونه ی پدرم چ خون ...

همین دیگه من شاید اصلا نخام ب گوشیش دس بزنم ولی وقتی اینجوری میکنه آدم بدتر حساس میشه

🫤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره متاسفانه

خب الان رمزشو داشته باشی خیالت راحت میشه? 

آدمی که بخاد خیانت کنه خودش راه مخفی کردنشو یاد میگیره پس علکی خودتو اذیت نکن چون کاری از دستت بر نمیاد 

فقط سعی کن شرمندش کنی حتی به دروغ شده بهش بگو بهش اعتماد داری و این اعتماد و تو عمل نشون بده 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
درکت میکنم بی اعتمادی خیلی بده ولی چاره دیگه ای نیس اصلا سراغ گوشیش نرو

عاخه خواهرم فقط بحث گوشیش نیس شب و روز با دوستاش بیرونه اما من هیچ دوستی ندارم چون اجازه رفت و آمد باهاشونو ندارم دوستامم ولم کردن ب نظرت چیکار کنم؟دلمم ب طلاق نیس ولی واقعا دل مرده شدم

🫤
خب الان رمزشو داشته باشی خیالت راحت میشه?  آدمی که بخاد خیانت کنه خودش راه مخفی کردنشو یاد میگ ...

اصلا آدمی نیس ک شرمندگی حالیش بشه.اصلا تو پر رو بودن عجیبه حتی پدرشم و داداشای بزرگترش ازش حساب میبرن بس ک پر روعه

🫤
عاخه خواهرم فقط بحث گوشیش نیس شب و روز با دوستاش بیرونه اما من هیچ دوستی ندارم چون اجازه رفت و آمد ب ...

سخته خیلی...بچه نداری خودتوبابچت سرگرم کن برو خونه مامانت جایی توخونه نشین

کاربر قدیمی ام.کاربری دوممه😶
اصلا آدمی نیس ک شرمندگی حالیش بشه.اصلا تو پر رو بودن عجیبه حتی پدرشم و داداشای بزرگترش ازش حساب میبر ...

😬😬😬😬😬

در هر صورت به نظرم کاری از دستت بر نمیاد حالا بازم امتحان کن 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

هم رمز گوشی وبرنامه های همو میدونیم هم اثرانگشتامون واسه گوشی همدیگه فعاله

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶