2777
2789
عنوان

روکش دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 50 پست
کدوم شهری؟ یکب از آشناهای ما در حین مراحل انجامه چون زیاد بودن 14تومن زد گفت دونه 17

من دو سال پیش انجام دادم

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
ایمپلتت رو کلا ول کن دوتا میشه انجام داد؟

اره دونه ای هر چندتا خواستی میذارن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهران، نمیدونم شاید عفونت کرده یه کیست از داخل قسمتی که عصب کشی کرده درومده حدود پانصد میگیرن دانشجو ...

یعنی عصب کشی با پر شد 500؟؟؟؟؟

چه خوب

پس چرا تعریف دانشکده دندون میدن میگم کارشون در حد خود دکترا مطب داره

یعنی عصب کشی با پر شد 500؟؟؟؟؟ چه خوب پس چرا تعریف دانشکده دندون میدن میگم کارشون در حد خود دکترا ...

من قبل رفتن به این دانشکده سایت دیوار سرچ کردم اگهی هایی بود که ۱۴۰۰/۱۵۰۰ هم بود عصب کشی و پر کردن 

اما اینجا یک سوم گرفتن اما دانشجوها بودن که خب کم تجربه و دفعات اولشون بود 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

کاش هر شهری حداقل ی درمانگا خیریه داشت بخدا دندون هزینش زیاده دکترا دندون پزشکم هیچ رحم ندارن بخدا ...

آره برای منم شده آرزو 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

من یکی از دندونام روکش ی بار افتاد دوباره رفتم دکتر چسبش زد برام واسه خاهرشوهرمم ایطور پیش اومده

شاید دندون زیرش رو زیاد تراش نداده بودن.  اگه دندون زیر خیلی تراش خورده باشه روکش بیفته فقط با ایمپلنت درست میشه

من قبل رفتن به این دانشکده سایت دیوار سرچ کردم اگهی هایی بود که ۱۴۰۰/۱۵۰۰ هم بود عصب کشی و پر کردن&n ...

شهر ما کوچیکه فقط مطب هس با این هزینه نیس

بدونم دانشکده دندون با این هزینه کار میکنه شرایط رفتن سخته ولی میرم دندونم نابود کرد

شهر ما کوچیکه فقط مطب هس با این هزینه نیس بدونم دانشکده دندون با این هزینه کار میکنه شرایط رفتن سخت ...

کلینیک دندون هایمنو مامانمو به فنا داد.  آدم پول مطب نداره کلینیک هم نره.  تو رو خدا به کسی نگید بره دانشگاه دندون درست کنه