2777
2789
عنوان

روکش دندان

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 50 پست
اگه جاش خالیه میتونی پروتز ثابت بذاری دندون مصنوعی طرح لمینت میگن معلوم نمیشه من انجام ندادم ولی خیل ...

اره جاش خالیه اون یکی دندونم هم کنار همون ک افتاده تراشیده اونو جی کار کنم به نظرت

پروتز چطوریه گلم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریشه مونده بود؟ آخه واسه من ریشه هم نمونده کلا خالیه ایمپلنت هزینش چقدشد

اره ریشه ش  موند

با جراحی ریشه وپایه ایمپلنت فوری شد ۱۲

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
چند تارو هزینش چقدر شد

یکی شد ۱۲ 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
اره جاش خالیه اون یکی دندونم هم کنار همون ک افتاده تراشیده اونو جی کار کنم به نظرت پروتز چطوریه گلم ...

پروتز زیر یک میلیونه هم ثابت میتونی بذاری قفل کنن هم متحرک اسمشم فکر کنم فلیپر هست

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

ندارم ولی آخه میگن دیگ نمیشه روکش کرد

کاش هر شهری حداقل ی درمانگا خیریه داشت بخدا دندون هزینش زیاده

دکترا دندون پزشکم هیچ رحم ندارن

بخدا من آرزو دارم شب خابیدم بیدار شدم بگن برو دندون پزشک دندوناتو درست کن نگران هزینه نباش قسطی پرداخت کن یعنی میشه

گفتن مرکز استان رایگانه هر چه زنگ میزنم جواب نمیدن

اره جاش خالیه اون یکی دندونم هم کنار همون ک افتاده تراشیده اونو جی کار کنم به نظرت پروتز چطوریه گلم ...

چرا میگن روکش نمیشه؟ 

از چندتا دندونپزشک بپرس کار نشد نداریم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

کاش هر شهری حداقل ی درمانگا خیریه داشت بخدا دندون هزینش زیاده دکترا دندون پزشکم هیچ رحم ندارن بخدا ...

من رفتم دانشکده دندانپزشکی عصب کشی کردم پول هم گرفتن الان میبینم کنار لثه م باد کرده😰 اونم بعد دو هفته

آخه جاش کلا خالیه دیگ چیزی نیست بغلش هم تراش خورده اون یکی دندونم

پس یا باید ایمپلنت کنی یا همون که گفتم ارزونتره رو یعنی پروتز ثابت فلیپر دونه ای 

من رفتم دانشکده دندانپزشکی عصب کشی کردم پول هم گرفتن الان میبینم کنار لثه م باد کرده😰 اونم بعد دو ه ...

یعنی عفونت کرده؟یا کارشون بد بوده؟عصب کشی با پر چقد ازت گرفتن؟کدوم شهری؟

یعنی عفونت کرده؟یا کارشون بد بوده؟عصب کشی با پر چقد ازت گرفتن؟کدوم شهری؟

تهران، نمیدونم شاید عفونت کرده یه کیست از داخل قسمتی که عصب کشی کرده درومده حدود پانصد میگیرن دانشجوها کار کردن استادشون هم نظارت نکرد😰