2789

بله درست متوجه شدی . چون آقایون که قبل شما وارد شدن چشم دیدن بقیه ی رو ندارن . می ترسند سفره ی روزیشون کوچیک بشه . شب سر گرسنه زمین بزارن

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چطور این کار می کنند مثلا؟

خوب این ها هم برای خودشون اتحادیه دارن . من وکیل می شناسم میلیاردی در آمد داره . دفتر خونه هم هست خدا تومن در می آره . خوب این ها با گنده ها سرو کار دارن . از

نماینده مجلس و قاضی و وزیر . ..... هر جا که پول باشه و به پول ربط داشته یه بار کارشون به این ها می افته .

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
خوب این ها هم برای خودشون اتحادیه دارن . من وکیل می شناسم میلیاردی در آمد داره . دفتر خونه هم هست خد ...

الان تعداد قبول شده ها چند برابر شده همه میتونند دفتر بزنند وکیل بشن؟

الان تعداد قبول شده ها چند برابر شده همه میتونند دفتر بزنند وکیل بشن؟

من حقوق نخوندم . اما اخبارو پی گیری می کنم . بله آدم های زیادی هستند که توی آزمونی که نزدیک دو سال قبل برای زدن  دفتر وکالت خونه  قبول شدن اما فقط صدو خورده ی  تایید شدن و بقیه رو هنوز  توی  بلاتکلیفی گذاشتن .

من حقوق نخوندم . اما اخبارو پی گیری می کنم . بله آدم های زیادی هستند که توی آزمونی که نزدیک دو سال ق ...

بلاتکلیفی یعنی دوره کارآموزی توی دادگستری قبول نشدند،باید انقدر کارآموزی و آزمون بدن که قبول بشن؟اگر بعد چند بار نشن باید دوباره آزمون تستی اولیه رو بدن؟