2777
2789
عنوان

غذای مامانم

387 بازدید | 16 پست

بچه ها سلام

مامان من  پنجاه و‌خورده ای سالشه وضع مالیشونم شکر خدا خوبه

شاید ماهی دوبار یا خیلی بریم سه بار خونشونه برای یک‌وعده

زیاد رو نشون نمیده

این سری اخر که بعد یک ماه رفتیم خونش ی خورشت  قیمه و الو درست کرده بود هرچی قاشق میزدی تو‌خورشت الو بود نه گوشت 

هیم به بابام میگفت کم بخور کم بکش

بعد دو بارم هست داره برام غذا میفرسته با فاصله زیاد هر دوبار یه عالمه تو غذاش مو بوده

خدا جونم شکرت

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مو  نگو بهش....فقط بگو غذا نفرست 

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

عزیزم مادرشوهرم یه وعده هم درسال زورش میاد ولی خواهرشوهرام زود زود میرن خودشون برمیدارند میپزن

مادرشوهرهم چن با رشنیدم حرف زد که کمتربزارین🫣

خواه شوهرم می‌گفت آنقدر خسیس بازی درنیار 

مانخوریم پس کی بخوره .....

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
اصلا موندم بهش زنگ بزنم بگم چرا دو جفت غذاهات انقد مو بوده  دفعه پیش دلم نیومد بگم اخه تاحالا ...

عزیزم شاید کسی دیگه براش می‌فرسته اونم برای شما می‌فرسته باتوجه به اینکه گفتی موهاش بلونده 

حتما ازش بپرس شاید یه تلنگری باشه 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
عزیزم شاید کسی دیگه براش می‌فرسته اونم برای شما می‌فرسته باتوجه به اینکه گفتی موهاش بلونده  حت ...

نه نه خودش درست کرده پلو مخلوطه اصلا موندم انقدم زود بهش برمیخوره

خدا جونم شکرت
اره ینی خدا میدونه ک الانم دیدم تو غذاش اصلا حالت تهوع گرفتم

خدا بیامرزه مادربزرگم اصلا نمیتونستم خونش غذا بخورم چون بدون استثنا مو در میومد بگو زحمت نکش مامان جون غذا نفرست

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 
عزیزم مادرشوهرم یه وعده هم درسال زورش میاد ولی خواهرشوهرام زود زود میرن خودشون برمیدارند میپزن مادر ...

مامان من اصلا رو نشون نمیده ادم بره اونجا

برای همه انقد دست‌و دلبازه به من میرسه فاجعه میشهاصلا موندم زنگ بزنم بهش بگم چرا تو غذاهات مو ئه

خدا جونم شکرت
مامان من اصلا رو نشون نمیده ادم بره اونجا برای همه انقد دست‌و دلبازه به من میرسه فاجعه میشهاصلا مون ...

اخلاقش جوری نیست بگی مثلا مامان خیلی ریزش مو داری میفته تو غذا برو دکتر آزمایش بده ناراحت میشه؟

اخلاقش جوری نیست بگی مثلا مامان خیلی ریزش مو داری میفته تو غذا برو دکتر آزمایش بده ناراحت میشه؟

اخه موهای خودش نیست اگه بود میگفتم

موهای مشکی تو غذاشه

زودم بهش برمیخوره ناراحت میشه قهر میکنه

خدا جونم شکرت
مامان من اصلا رو نشون نمیده ادم بره اونجا برای همه انقد دست‌و دلبازه به من میرسه فاجعه میشهاصلا مون ...

نه مادرشوهرم ذاتن خسیسه برای همه هم خسیسه

ولی خواهرشوهرام قورتش میدن یه جوری رفتار میکنن که مادرشوهرم حرفی نمیزنه 😅

باور کن زمانی که خواهرشوهرام نباشن ومن برم اونجا خیلی بهم بدمیگذره 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
اخه موهای خودش نیست اگه بود میگفتم موهای مشکی تو غذاشه زودم بهش برمیخوره ناراحت میشه قهر میکنه

خب بپرس بگو موی خودت نیست اون موها از کجا میفته تو غذا؟