2777
2789
عنوان

رحیل رو دیدین؟

138 بازدید | 9 پست

چطور بود؟ 

کی راجع به مسائل تاریخی رحیل اطلاعات داره؟

یعنی تو واقعیت به زور زنا حرمسرا رو بردن اون منطقه بدنام (نمی دونم با چه کلمه ای بگم!😞) 

خودشون خانواده یا مال و دارایی نداشتن؟

این بازیگر نقش "اصلان" سطح بازیش پائین تر از بقیس. مخصوصا در مقابل محا. (البته نمیگم محا خارق العاده است ولی خوبه واقعا)

نگو پسر تهیه کنندس. 😂😂

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
چقدر خوشحالم تموم شد از بس مزخرف بود

چرا سریال مزخرف رو نگاه میکنی؟ 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ...شعر بود(مخصوصا اخرش که بیتاج گف بخلت طعم بخل بابامو میده)مضخرفففففف

راجب اطلاعات هم من ناریخم زیاد خوب نی ولی بابام نمیدید میگف تاریخ خراب کردن تو تصویر از چیزایی استفاده کردن که اصن امن زمان نبوده بعدش مرسوم شده

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
بچگانه بود و چرت پرت

ناهمگون بود. یه تکه هایی جالب و باحال بود و یه تکه هایی که قرار بود وحشتناک باشه، حتی خنده دار شده بود.

تلویزیون سریال جدید چی نشون میده الان؟

من رحیل و سرزمین مادری رو نگاه می کردم فقط. 

البته سرزمین مادری بهتره.

شعرا و متنای ادبی که میگفتن خیلی خیلی ساده بود، میتونستن از متنای پیچیده تر و آرایه های ادبی ا ...

اره اطلاعاتش عالیه معمولا هم چیزی رو چن جا خونده دقیق و درست میگه

مث تو با قسمت شعر ها مشکل داشت یا اون سکانسایی که صحاف باشی بود تو یه جایی شبیه زیر زمین (بنر شعرا بود)

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود