2777
2789
آرایشم خیلیییی نیس گونه هم نذاشتم کلا خاستم ببینم تو حالت عادیم چند میخورم ک هیچی دیگه🤣

خب حالاااا با یکم تخفیف ۲۷ ۲۸ تا سی... مدل صورتت اینجوریه ولی دیتات ظریفه فک کنم بدن لاغری داری.... نه بخاطر پیری نیس نوع صورت زیاد نشون میده

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسرده میکنن ادمو

چندی 

نهاااایتا 23 24 باشی

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...
درست گفتم؟هیکلتم خوبه انگار هواست باشه شوهز نکنی من کردم ۱۰ کیلو چاق شدم 😂

دیر گفتی دوتا بچه دارم🤣🤣🤣

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........
خب حالاااا با یکم تخفیف ۲۷ ۲۸ تا سی... مدل صورتت اینجوریه ولی دیتات ظریفه فک کنم بدن لاغری داری.... ...

برو باهات قهرم🤣🤣🤣🤣❤️

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........
نمیدونم حال آدمو میگیرن

دختررر خوب ... و عزیز مااایی برای چی حالت گرفته بشه... میدونی چیه از اول سنتو بگو تا ما جیزی نگییییم... خخخخ... نوع صورتت بزرگ گونه نشون میده ببیی فیس نیس. ولی پیرم نشون نمیده بخاطر پیری نگفتم... 

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد