2777
2789
عنوان

چگوارا کیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 25 پست
یکی میگه ارژانتین یکی میگه نیکاراگوئه 😂😂 

توی اینترنت بزنین دیدین

زحمت بکشین برای اهل سایت که حالشو ندارن بذارین

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوبا عزیزم نیکاراگوئه نبوده

اسمتون خیلی قابل تامل هست و البته خیلی جالب !

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

عکس رو پروفایلمه به همراه فیدل کاسترو

یه چریک بوده اهل آرژانتین از یه خانواده مرفه واشرافی وپزشکی میخوند ولی سال آخر ول میکنه برای کمک به جزامی ها همراه دوستش یه سفر طولانی با یه متور میرن که از یه جایی از دوستش جدا میشه واونجا یه نفر یه حرف هایی بهش میزنه راجع به کاپیتالیسم وسرمایه داری ودیکتاتوری که خیلی روش تأثیر میزاره از اونجا و با فیدل وگروهش آشنا میشه توی یه تیر اندازی جون چند نفر رو نجات میده وبعد میشه فرمانده کل چیریک های کوبا که برای برابری(حکومت کومونیستی) میجنگیدن،

نمیشه قضاوت مرد آدم بدی بوده یا خوب ولی همین قدر میدونم که شجاع بوده ولی جنایاتی هم داشته مثلا اردوگاه کار اجباری ساخته

خودش میگه که یه فرمانده جایی هست که بهش نیاز دارن برلی همین استعفاء میده واز فیدل جدا میشه  هویتش رو عوض میکنه وبه یه روستا میره وانجا فرمانده میشه ولی درآخر توسط نظامی های کوبا و آمریکا دستگیر میشه وبا نه تا گلوله میکشنش آخرین جملاتش این بوده: میدونم میخوای منو بکشی ولی اگه منو بکشی فقط یه چه گوارا رو کشتی! 

تفکراتش بعدش الگوی خیلی از چریک هاشد

باهوش جان میدونم منظورم پستهای قبلیه که یکی گفته ارژانتین یکی گفته نیکاراگوئه

دوست عزیز چرا متلک میگید منم در تایید حرف شما گفتم که خب میتونن توی ویکی چک کنن🌼

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
عکس رو پروفایلمه به همراه فیدل کاسترو یه چریک بوده اهل آرژانتین از یه خانواده مرفه واشرافی وپزشکی م ...

مرسی از توضیحات   

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
باهوش جان میدونم منظورم پستهای قبلیه که یکی گفته ارژانتین یکی گفته نیکاراگوئه

مهندس اگه منظورت منم من گفتم آرژانتینی بوده که درست هم هست اهل آرژانتین بوده و تو انقلاب کوبا دست داشته 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
بله برگرفته از خوشه‌های خشم نوشته جان اشتاین بک

البته ماهیت همون خشم ولی به زبان و قلم طنز با نفوذ و اثر بیشتر بر لایه های مورد بحث