2777
2789
عنوان

نشانه های دختری که دوستت داره؟

112 بازدید | 6 پست

سلام من یک پسر هستم

نشانه های دختری که دوستت داره چیه؟

من فکر می کنم هرچی گل و کادو میخرم براش بدتر میشه

نمیدونم پرا سن من 34 اون 33

البته به نظرم دهنبین هست و به حرف بقیه هم گوش میده

اولا خوب بو الان گفت نمیخوام ببینمت اصلا

خب معلومه دوستت نداره و به خاطر اینکه بگیم باید چیکار کنی خیلی اطلاعات باید از رابرتسون بدونیم که بتونیم درست بیم چون آدما واقعا پیچیده ان

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

دوستت نداره ک نمیخواد ببینتت‌

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطرت  از پول (خونه ،ماشین،شغل) میگذره واقعا ،

اگه اینارو داری مورد بعدی شرط و شروط براش بزاری قبول می‌کنه مثلا سره کار نره یا ادامه تحصیل نده ، یعنی دوستت داره

در غیر این صورت ، تو باید اونو دوست داشته باشی 😊 زنا کسیو دوست داشته باشند خودشونو بیچاره میکنند ....

ولی انسانها خیلی متفاوتند ، اگه اون خانوم خیلی دوست داری برین مشاوره ، مشاور میگه بدرد هم میخورین یانه ...

🌸 هر سقوطی پایان نیست 🌸

قلب دختری که با تو نباشه رو باید مثل قطری که می خوره یکسره به سنگ و بعد مدتی طولانی می بینی محبت ات قلب شو سوراخ کرده باید باشه . اگر مثل سیل محبت هاتو 

نثارش کنی و قلب سنگی روی با خودت خواهی برد به سوی دریا و اون جا حتما گم اش خواهی کرد.

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .