2789
عنوان

حسادت نی ‌‌‌‌‌....

166 بازدید | 11 پست

بازم نشد این ماهم‌نشد ...هرماهی ک منتظرشم و نمیشه ...یکسالو نیمه درحال اقدامم یبار باردار شدم سقط شد ‌‌..درحالی ک خواهرم ماه پیش اقدام کرد و با یه اقدام گرف....تموم ‌‌‌...حسادت نی ولی دلم پر غصس چرا واس من نمیشه ...

شما هم بار دار میشی .نگران نباش همه که مث هم نیستن .

ازمایش دادی؟؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

شما هم بار دار میشی .نگران نباش همه که مث هم نیستن . ازمایش دادی؟؟

همون بعد سفط یه ازمایش کلی دادم همه چی اوکی بود الان ۵ ماه از سقط میگذره ...دوماهه اقدامم هیچی ....امروزم چریود شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همون بعد سفط یه ازمایش کلی دادم همه چی اوکی بود الان ۵ ماه از سقط میگذره ...دوماهه اقدامم هیچی ....ا ...

استرس بدتره .

اینقد اطرافیانم بودن که چندین سال بچه دار نشدن ولی الان باردارن خداروشکر .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

تروخدا برام دعا کن ...خواهرمو دوس دارم ولی عین خار تو چشممه ...

انشااله .حتما عزیزم ...درکت میکنم 

مث منی البته من برا بچه دومه...منم دیروز پری شدم الانم هرچی دمنوش گرم هس دارم دم میکنم بخورم بلکه هر ...

خوشبحالت ک یکیشو داری ....من همه اطرافیانم سن منن زودم حامله شدن با یه اقدام ...انوقت من یکساله جوننن کندمممم یه سقط داشتم تنها دستاوردم همبن بود

نرفتی دکتر؟؟منم ۳ماه بعد عروسی ی سقط داشتم ک تو ۳ماهگی خودش افتاد نزدیک ۸ماه اینا حانله نشدم رفتم دکتر گفتم بخپ چن تا قرص باید پماد واژینال داد همون ماهم موندم ب بچه

توام برو ایشالا ک مامان میشی...الان دخترم ۵سالشه

نرفتی دکتر؟؟منم ۳ماه بعد عروسی ی سقط داشتم ک تو ۳ماهگی خودش افتاد نزدیک ۸ماه اینا حانله نشدم رفتم دک ...

چرا فدات شم دقیقا بعد سقط رفتم دکتر کلی ازمایش دادم همه چی اوکی بود ....حتی سونو ۴بعدی تو رویان دادم اوکی بود دوماهه دوفاستون بم داد نشدم امرو میخوام برم پیشش ...تو فکرمه این قطره ویتاگنوس رو بگیرم