2777
2789
عنوان

نگرفتن شیشه شیر و شیر خشک

455 بازدید | 8 پست

دخترم ۱۰ماهه شده ۲ماهه دیگه لب به شیشه شیر و شیر خشک نمیزنه چند مدل شیر خشک داروخانه ای واسش گرفتم هیچ کدومو نخورد شیشه هم دکتر براون بارسر شیشه معمولی داره و وی کر با سر شیشه طرح مادر هیچکدوم نمیگیره به نظرتون چیکار کنم؟ شیشه هیروشی با شیر خشک سمیلاک خارجی بگیرم به نظرتون میگیره یا بی تاثیره بچم خیلی بی قراری میکنه واسه سینه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود شیرم تموم میشه اینم مک میزنه دندونای بالاش زخم کرده سینمو شیرم خیلی کم شده

خوب این دوماهم تحمل کن بهش از این شیرای نی دار هم تمرین بده بخوره ی ساله ک شد کلا از شیر بگیرش و با لیوان بده بخوره

کاشکی منم این کارو میکردم خیلی پشیمونم

چ جالب ما نسل مادرای ضعیف و پشیمونیم انگار🤣🤣🤣

منم پشیمون بودم ک چرا بهش شیر خشک دادم ۵ماهگی شیرمو پس زد الان ک از شیشه گرفتمش فقط خوشحالم ک بی تابی سینه نداشت ک دلم کباب شه

خوب این دوماهم تحمل کن بهش از این شیرای نی دار هم تمرین بده بخوره ی ساله ک شد کلا از شیر بگیرش و با ...

شاید باورت نشه چون چاره مداشتن دیروز شیر پاستوریزه پر چرب جوشوندم ریختم تو لیوان ابخوریش اونم پس زد😭