2777
2789
عنوان

❌خیانت ممنوع❌

197 بازدید | 20 پست

❤️🍃

❣خانم ها به اشتباه فکر میکنن که باید هر روز هر جور شده خودشون رو زیباتر کنند تا از چشم شوهرشون نیفتند!😟

فکر میکنن اگه هر روز زیباتر نشن دیگه شوهرشون بهشون نگاه نمیکنه و به دخترای زیباتر توی خیابون نگاه میکنه!😣

🔺 نه عزیز دلم

مردی که تقوای شدیدی نداشته باشه در هر صورت به زنان و دختران توی خیابون و توی موبایلش نگاه میکنه!

واقعا ربطی نداره که شما خودت رو زیبا کرده باشی یا نه!🤨

❇️ تنها چیزی که خیلی موثره در کنترل مرد 👈 اینه که زن به شوهرش اقتدار و شخصیت بده. 👌🌹

🔺فقط اینجوری هست که مرد وقتی میخواد سراغ خانم دیگه ای بره یه حس خیانت و نامردی سراغش میاد و بی خیال گناه میشه.

مرد رو فقط باید از طریق مردانگیش مدیریت کرد.💯

اساسا مردها اگه با شخصیت بار بیان خیلی براشون مهمه که نامردی نکنند.👍

👈 هم تغذیه در این مورد مهمه

و هم میزان دینداری

و هم میزان اقتدار دهی زن....🌷

مهربان بانو

👏👏👏

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

👍👏👏👏 ضعیف ترین عضو مرد در مقابل گناه چشماش هستن . مردی که تونست چشمشو کنترل کنه ایمان شو حفظ کرده .

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
مثلا چجور ب مرد اقتدار بدیم؟؟ چی بگیم

سعی کن جلوی خانواده ازش قدردانی کنی مثلاً ازش تشکر کنی که واست فلان کارو کرده.این خودش به مرد قدرت میده لازم نیست کار بزرگی انجام بدی همین که جلو مادر و پدرش و مادر و پدرت بهش احترام بگذاری و ازش یه تعریف کوچولو هم بکنی خودش اقتدارع البته چیزی که واقعی باشه نه الکی...

یه سوال چجوری از همسرمون قدردانی کنیم؟ 

ببین کجا برات یه کاری کرده که هنوز به یادت هست ازش تعریف و تشکر کن که متوجه بشه تو خوبیاشو یادته.این خودش کوچک ترین کار برای شروع هست 

گاوی که عادت کنه به‌خوردن پلاستیک ترکش نمیشه.شوهر من هفته ای یبار دوس دخترشو عوض میکنه.دوباره امروز رفتم پرینت گرفتم باکسه دیگه ای بود ولی نه خودمو زدم نه حرص خوردم نه غمگین.خوشحالترازهر روز دیگه واسم مهم نیس.کسی که عادت کرده به هرزه خیابونی همون لایقشه‌

گاوی که عادت کنه به‌خوردن پلاستیک ترکش نمیشه.شوهر من هفته ای یبار دوس دخترشو عوض میکنه.دوباره امروز ...

اخر مطلب همینو گفته میزان دینداری و تقوای مرد هم خیلی مهمه.اینکه اون کارش و شغلش اینه تو نمیتونی تغییرش بدی چون اینجوری تربیت شده و شخصیتش در همین حده.خب چرا موندی باهاش خواهر یه فکر اساسی بکن.خودتو بی ارزش نکن... انشاالله که عاقبت بخیر بشی 

خب این انتخاب خیلی مهمه خیلی باید خیلی مراقب باشید.

دختر محجبه یا خیلی اعتقادی نیستم ولی خب خدا و پیامبرارو قبول دارم ولی اون ن پیامبرارو قبول نداره فقط خدا رو قبول داره. از این لحاظ مشکلی نداریم ب هم احترام میزاریم ولی میترسم رو چیزا دیگه تاثیر داشته باشه. هرازگاهی خیلی کم مشروب هم میخوره 

دختر محجبه یا خیلی اعتقادی نیستم ولی خب خدا و پیامبرارو قبول دارم ولی اون ن پیامبرارو قبول نداره فقط ...

به هر حال اعتقاد و دین داری خیلی مهم و تاثیر گذار هست اینکه خدارو قبول داره ولی پیامبر خدارو نه درست نیست همون خدا گفته این پیامبر و فرستاده من هست به حرفش گوش کنید پس چجوری میگه خدارو قبول داره.خیلی توی انتخابتون دقت کنید احترام به عقاید همیشه اوایل زندگی هست اما بعدش مهمه ...