2777
2789
عنوان

روز اول رژیم

186 بازدید | 20 پست

از دیشب شروع کردم شب یه لیوان شیر خوردم به جای شام و خوابیدم ساعت 8 بیدار شدم دوتا خیار کوچولو با نصف کف دست نون بربری +یه لیوان چای بدون قند میخورم واسه ناهار هم کباب تابه ای داریم که یه دونه کباب تابه ای با نصف کفت دست نون بربری +خیار و کاهو و و چای و مایعات بدون قند شب ام دوتا خیار با یه تخم مرغ اب پز فقط سفیده شو میخورم 

تخم مرغو کامل بخور

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزدلم موفق باشی من ۹۷ بودم الان ۹۵ زیاده میدونم ولی دارم سعی میکنم اخ از دست این شبا . من قشنگ رعایت میکنم از ۷ به بعد نمیدونم چم میشه راهکاری ندارید ؟ هویج و خیار بخورم ؟ 

سلام عزیزدلم موفق باشی من ۹۷ بودم الان ۹۵ زیاده میدونم ولی دارم سعی میکنم اخ از دست این شبا . من قشن ...

شیر و خرما خیلی جلو گندکاری شب میگیره

کباب هم تو برنامه شب خوبه 

جیگر بادمجون چنجه جوجه

😔
سلام عزیزدلم موفق باشی من ۹۷ بودم الان ۹۵ زیاده میدونم ولی دارم سعی میکنم اخ از دست این شبا . من قشن ...

هویج خیلی خوبه زیاد بجو غداهاتم زیاد بجو چون فکت خسته میشه دیگه نمی تونی غذا بخوری وقتی گشنت شد هویج بخور