2777
2789

سلام بچها من دو دونگ خونه که شوهرم داده بود بهم رو بهش برگردوندم درازای چیز دیگه ای    ولی به هیچکس نگفتم و نمیخوامم بگم  حالا یه وامهدپدرم داره مبگیره همه مدارک تکمیل شده ولی سند خونه رو هم خواستن وامه بر اساس سند خونه نیستا برای احراز محل سکونت میخوان    حالا من اگه  سند قبلی که ۴دونگ به نام شوهرم و دونگ بنام من بودخ رو ببرم ممکنه لو برم؟    استرس سگی گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما با یکواملاکی مشورت کن یه سایتی هست که استعلام میکنن هر چیو شما بگین یعنی در ان واحد استعلام میگیرن حالا نهایتا بهتون میگن نمیشه ولی حتما از یه املاکی و یا کارمند بانک سوال کنید 

شما با یکواملاکی مشورت کن یه سایتی هست که استعلام میکنن هر چیو شما بگین یعنی در ان واحد استعلام میگی ...

بابام خودش بانکیه ولی نمیتونم بپرسم که ازش      میگم سند قبلی رو اون برگه که ۴دونگ بنام شوهرم بوده رو ببرم فقط ینی بازم میفهمن   الان ۶دونگ بنامشه اون موقع ۴دونگ بوده  همون خونه

بابام خودش بانکیه ولی نمیتونم بپرسم که ازش      میگم سند قبلی رو اون برگه که ۴دونگ بن ...

یه سایتی هست در این موارد خودتون هم نیتوتید استعلام بگیرید من راجع به لین مسائل اطلاع ندارم . ولی املاکیها خیلی راحت جولب میدن بهتون که نی

میشه یا نه . 

اگع وام راجع به سند نباشه میشه

استعلام نداره و اگر باشه که سند میره تو رهن ونمیشه

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

اگر دلیل قاطع و محکمی داری چرا باید بترسی ؟ولی اگر همسرت با زرنگی این کار رو کرده حق داری بترسی .حالا خودت خواستی به نام همسرت کنی چرا اون راحت قبول کرد و انجامش داد .با بابات مشورت نمیکنی حداقل با چهار پنج نفر تو همین سایت مشورت کن بعد کاری رو انجام بده مطمعن باش ضررش برات کمتر میشه

اگه فقط واسه موقعیت جغرافیایی باشه که کاری ندارن به اسم کی هست

ولی در هر حال مواظب خودت باش 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...