سلام بچها من دو دونگ خونه که شوهرم داده بود بهم رو بهش برگردوندم درازای چیز دیگه ای ولی به هیچکس نگفتم و نمیخوامم بگم حالا یه وامهدپدرم داره مبگیره همه مدارک تکمیل شده ولی سند خونه رو هم خواستن وامه بر اساس سند خونه نیستا برای احراز محل سکونت میخوان حالا من اگه سند قبلی که ۴دونگ به نام شوهرم و دونگ بنام من بودخ رو ببرم ممکنه لو برم؟ استرس سگی گرفتم
شما با یکواملاکی مشورت کن یه سایتی هست که استعلام میکنن هر چیو شما بگین یعنی در ان واحد استعلام میگیرن حالا نهایتا بهتون میگن نمیشه ولی حتما از یه املاکی و یا کارمند بانک سوال کنید
شما با یکواملاکی مشورت کن یه سایتی هست که استعلام میکنن هر چیو شما بگین یعنی در ان واحد استعلام میگی ...
بابام خودش بانکیه ولی نمیتونم بپرسم که ازش میگم سند قبلی رو اون برگه که ۴دونگ بنام شوهرم بوده رو ببرم فقط ینی بازم میفهمن الان ۶دونگ بنامشه اون موقع ۴دونگ بوده همون خونه
اگر دلیل قاطع و محکمی داری چرا باید بترسی ؟ولی اگر همسرت با زرنگی این کار رو کرده حق داری بترسی .حالا خودت خواستی به نام همسرت کنی چرا اون راحت قبول کرد و انجامش داد .با بابات مشورت نمیکنی حداقل با چهار پنج نفر تو همین سایت مشورت کن بعد کاری رو انجام بده مطمعن باش ضررش برات کمتر میشه