2777
2789
عنوان

وایییی بچها

130 بازدید | 4 پست

مادرشوهرم چنروز دیگه قراره از شهرستان بیاد خونمون بمونه و من حس میکنم دستپختم هنوز انچنان خوب نیس ک کسی دیگه بخوره 

غذا بلدم درست کنم ولی حس نمیکنم انقدی خوب باشه

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

همه گه از اول اشپز نبودن

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دخالتشون بده تو اشپزی . باور کن هم عزیزمیشی هم ایشون راحتتره .مثلا بگو مامان جان ،ببینید قورمه سبزی چطوره ،احساس میکنم یک چیزی کم داره .یا مثلا بگو قیمه شما یک چیز دیگه اس ،مبشه بگین چجوری درس میکنین که فردا بزارم. خلاصه با سیاست هندوانه بزارین کمک کنن 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

وااا عزیزم اینکه ناراحتی نداره یکم اعتماد بنفس داشته باش وقتی میتونی آشپزی کنی یعنی بلدی دیگه فقط باید یکم بیشتر دقت کنی خلاقیت ب خرج بدی بعدم سعی نکن برای آشپزی کردن غذایی که تا حالا درست نکردی دست ب دامن سرچ گوگل نشی و سعی کنی وقتی کسی داره غذا درست میکنه بغل دستش نگاه کنی تا یاد بگیری اگرم کسی نبود فیلمای آشپزی زياده از اونجا نگاه کنی به نظر من بهتره چون طبق تجربه ای که خودم داشتم و فهمیدم هرکسی ی قلقلی داره واسه آشپزیش تا غذاش خوب دربیاد مثلا الان من بعداز ۵سال غذا درست کردن نمیتونم  برنج که ساده ترین کاره رو مثل بقیه بپزم و جور دیگه درستش میکنم یا واسه درست کردن خورشت مرغ که اکثر تو نیم ساعت ۱ساعت درست  میکنن من دقیقا ۲ساعت زمان صرف میکنم تا خورشت مرغ درست کنم ولی بنحوی که خودم دلم میخواد و میبینم  بقیه خوششون میاد و دوست دارن توام نگران نباش جوری که خودت راحتی و از نظرت اونجوری بهتر درستش کن😁