2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلی بیاید

282 بازدید | 38 پست

رابطه چند ساله م داره بخاطذ کارای خانوادم تموم میشه خیلی خستم خودم خیلی پاکم هیچکاری نکردم مامان بابام جدا شدن ابرومون رفته عشقم داره ازم جدا میشه میگه خانوادم نمیزارن بیام خواستگاری خیلی حالم بده پنج ساله باهمیم میگه دیگه نمیکشم و اینا😭 هرچی بلاس سر من میاد هرچی بدبختیه سر من میاد داغون شدم خیانت دیدم خانوادم اینجورین درستم داغون شده حالم بده دارم میمیرم خدایااا چرا کمکم نمیکنی😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی هنوز عقد نکردین چه خیانتی دیدی؟!..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

از نظر پدرمادرت واقعا حق داری 

فقط خدا میتونه دلتو آروم کنه 

درست طبعا افت میکنه 

ولی خیانت رو متوجه نمیشم 

وقتی هنوز عقد نکردی چه خیانتی دیدی؟!..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم وقتی هنوز عقد نکردین چه خیانتی دیدی؟!..... 

با یه دختره رفته بودن بیرون امشب با دختره حرف زدم گفت اره رفتیم بیرون باهم چندباری . بعد من حواسش نبود گوشیو جواب داده بود صداشونو شنیدم دختره آن و ناله میکرد خیلی حالم بده

اون اگه بمون بود میموند باتو میخاد زندگی کنه ن خانوادته هاتون.

گفت به بابام گفتم اون قبول نکرده گفته شرط اول خانوادس.بقران خونواده خودشون بریم تحقیق هزارتا بد و بیراه میگن درموردشون دهن مردمو نمیشه بست که اما میگه دیگه نمیکشم 

با یه دختره رفته بودن بیرون امشب با دختره حرف زدم گفت اره رفتیم بیرون باهم چندباری . بعد من حواسش نب ...

خب اینکه خیانت نیست....... 

چون هنوز عقد نکرده بودین که نسبت به تو دین یا مسئولیتی داشته باشه عزیزم...... 

خیانت وقتیکه طرف کاملا از نظر عرفی و شرعی همسرت شده بعد رفته با یکی دیگه تو دوستی که خیانت نیست....