ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نیاز بود همینجا میگفتن بی فیلتتر بزار اینهمه آدم فهمیدن فیللتر نداره چیزی نگفتن پیداست دقت کی ...
اینهمه آدم دقت نکردن چون راجع به این موضوع حرفی نزدی. من میخواستم نظر دقیق بهت بدم چون به جزئیات خیلی توجه میکنم. خود دانی عزیزم در اینکه زیبا هستی شکی نیست ولی برای اینکه بفهمی دقیقا چه تغییراتی نیاز داری باید عکس بدون آرایش و بدون فیللتر و از زوایای مختلف باشه
اینهمه آدم دقت نکردن چون راجع به این موضوع حرفی نزدی. من میخواستم نظر دقیق بهت بدم چون به جزئیات خیل ...
عزیز با دقتم من قبلاً هم همچین تاپیکی زدم و قبلاً یه بار عکس با فیللتر گذاشتم حتی یک نفر هم امان نداد سریع همشون گفتن عکس فیلتتر داره حمله ور شدن ک عکس بدون فیلتتر بزار اینطوری نمیتونیم نظر بدیم و فلان صد در صد مطمئن باش عکسی که فیللتر داشته باشه حتی یک نفر هم نظر نمیدن میپرن که عکس بدون فیلتتر بزار و منتظر نمیمونن که فقط یه نفر بگه
عزیز با دقتم من قبلاً هم همچین تاپیکی زدم و قبلاً یه بار عکس با فیللتر گذاشتم حتی یک نفر هم امان ندا ...
منم تاپیک عکس زیاد زدم اتفاقا تجربه کافی دارم در این مورد. عزیزم عرض کردم در زیبایی شما شکی نیست ولی با این عکسی که گذاشتید راجع به تغییراتی که نیاز دارید یا ندارید نظر خاصی نمیشه داد. بهتره این موضوع رو کش ندیم متاسفانه هر دو در موضع خودمون ثابت قدم هستیم و به نتیجه نمیرسه. براتون آرزوی موفقیت دارم خانم زیبا ❤️❤️