2777
2789
عنوان

فکر کنم کمتر کسی تو شرایط من باشه

252 بازدید | 26 پست

من دبیرستانم شاید باورتون نشه و بگید همه بزرگ شدن دیگه این کارا معنی نمیده ولی خیلی دارم زجر میکشم از اول سال تا الان تو مدرسه همه برای من قلدری میکردن همش ازم سو‌ استفاده می‌کردن دیگه خسته شدم کادر مدرسه هم هیچ کاری برام نکرد فقط تماشا کردن تا لذت ببرن از زجر کشیدن من نمی‌دونم چشونه ولی بزرگ ترین اشتباهم این بود که بهشون لطف کردم نیاید بگید مشکل از خودته من تو تمام سال هایی که مدرسه و جاهای مختلف میرفتم تابحال با یه عده زیاد فاقد شعور و شخصیت یکجا برنخورده‌ بودم همیشه چند تا دوست واسه خودم داشتم هر چی فحش بهشون بدم کمه واسه بلاهایی که سرم اومد 

من واسه کنکور و درسام بیخیال عوض کردن مدرسم شدم چون به شیوه این مدرسه عادت داشتم 

ولی از اینکه یه ذره احترام یا شخصیت برای من نذاشتن و همش به من و خانوادم توهین میکنن خسته شدم محل نمیذارم باز اذیت میکنن محل میدم جوابشونو میدم یه چیز بدتر اتفاق میوفته مشاور مدرسمون ازم متنفره نمی‌دونم باید چیکار کنم مدرسم غیر دولتیه نمیتونم عوض کنم دولتی نمیتونم برم غیر دولتی های دیگه ام باید شهریه کامل بدم خسته شدممم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی بنظرم اینکه یهو چند نفر باهم بد دربیان،واقعا بدشانسیه.

بی توجهی کامل کن عزیزکم.میگذره.

چند تا از تاپیکا مال خودم نبوده❤️همه رو لغو دوستی کردم چون یه سری رو نمی‌شناختم.اگه دوستم بودین و اشتباه شده، دوباره بهم درخواست بدین🥰

منم مواجهه شدم با گروه های روانی

اینا معمولا سالهای قبل با هم همکلاسی و آشنا و دوست اند یا اینکه همه پیرو یه قلدر اصلی اند که طبق تجربه ام ناشی از زیاد رو دادن

اول با زبون خوش و بپرس دلیل بدی شون چیه اگر نشد باید زهر چشم بری بترسونی فقط باید بترسند

میدونی بنظرم اینکه یهو چند نفر باهم بد دربیان،واقعا بدشانسیه. بی توجهی کامل کن عزیزکم.میگذره.

اینکه صدرصد من آدم خیلی غیر حساس و بیخیالی هستم از همین سو استفاده کردن تا اذیتم کنن چون اهمیت ندادم بدترش کردن همش اعتبارمو زیر سوال میبرن آدم درسخون و ساکت و منطقی هستم ولی متاسفانه وقتی بیشتر روزمو‌ تو اون خراب شده هستم چه انتظاری دارین اعصابم راحت باشه ؟

منم مواجهه شدم با گروه های روانی اینا معمولا سالهای قبل با هم همکلاسی و آشنا و دوست اند یا اینکه ...

بله دقیقا همینطورن اینا از ابتدایی هم یعنی خیلی سال پیش هم میشناسن چون مدرسه ای که رفتم از مقطع ابتدایی داره تا دوازدهم 

میشه یه سوال بپرسم؟! من اکثر کسایی ک دیدم مدل شما بودن  ریزه میزه و کم حرف و ساکت بودن  ...

لاغر هستم ولی قدم کوتاه نیست کم حرف و ساکتم یجورایی ولی بچگی اینجور نبودم حتا سر جامم نمیشنستم 

☹️☹️اینجوری ک روحیت داغون میشه چون نمیتونی مدرست رو عوض کنی چاره ای جز خودتو زدن ب بیخیالی نداری

از چیزی که فکرشو بکنین بدتره توی فیلما هم که میبنین شاید اونجوری نباشه ولی قشنگ‌رو روح روان آدم های بیخیال هم راه میره وقتی حتا یدونه دوست هم نداشته باشی ازش کمک بخوای

آرهه اهمیت ندادم و کارمو بدتر کرد فکر کردن دارم کوتاه میام

بنظرم زهره چشم ازشون بگیر 

تا دیگه کاری ب کارت نداشته باشن 

تنها راهش همینه 

بعدشم کلا ازشون دور باش

من از کسی ک اذیتم میکنه ک باعث ناراحتی ام میشه

ارتباط چشمی رو کامل قطع میکنم 

یعنی اصلا نگاش نمیکنم بعد مدتی کلا اونم ازم دور میشه و از ذهن خودمم پاک میشه اینطور کمتر اذیت میشم

این خیلی تاثیر گذاره امتحانش کن