2777
2789
عنوان

سوسک

119 بازدید | 20 پست

بچه ها من فوبیا سوسک دارم جوری که وقتی میبینم دیگه اگر سوسکم نباشه یه چیزی رو بهش شباهت میدم و از ترس و استرس تند تند داخل فاضلاب حموم دستشویی و همه جا که لوله داره سم میریزم امروز در کمال نا باوری تو اتاق روی تاج تختم به طور ناگهانی یه چیز سیاه دیدم اولش فک کردم مگسه نزدیک که شدم دیدم به به دو دستی زدم تو سرم سوسک بود اما اندازش متوسط روشم شیار زرد داشت موفق شدم بکشمش با ترس و لرز از سر شب که شوهرم اومده تختو جمع کردیم همه جای خونه رو گشتیم همه جا سم زدیم الان نیم ساعت یه بار میرم با چراغ قوه میگردم ببینم میان بیرون یا نه به نظرتون چون یه دونه پیدا کردم دلیل میشه که بازم باشه؟؟از اون موقع هیچی ندیدم سم ریختم باز فاضلابارو رفتم چک کردم چیزی نیست الان من چه کنم ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم چه ربطی داره  این یدونه هم راهشو گم کرده اومده رو تاج تخت شما     به خودت ...

چون فوبیا دارم اصلا از ذهنم بیرون نمیره درحدی که الان تو گوشام پنبه گذاشتم با یه روسری سرمو بستم 

چون فوبیا دارم اصلا از ذهنم بیرون نمیره درحدی که الان تو گوشام پنبه گذاشتم با یه روسری سرمو بستم&nbs ...

متاسفم عزیزم

میفهمم

سعی کن اروم بمونی و حواست رو پرت کنی

سریالی چیزی پلی کن ببین تا خوابت ببره

بگیر بخواب صبح پاشو کل خونه رو جارو کن هر سوراخی دارید تو خونه سم بریز وببندش و تامام نگران نباش منم ...

اره حتما صبح هم میگردم همه جارو باز سم میزنم امیدوارم دیگه نبینم مرسی عزیزم

چون فوبیا دارم اصلا از ذهنم بیرون نمیره درحدی که الان تو گوشام پنبه گذاشتم با یه روسری سرمو بستم&nbs ...

سوسکا به سم مقاومت دارن. فقط فقط یه سمی هست پماد ماننده اسمش امحا. میتونی هر جایه خونت بمالی تو کابینت دیوار کمد هرجا یعنی امکان نداره دیگه یدونه هم ببینی

پس ببین من چی میکشم

تازه اومدیم خونه جدیدمون 

از فاضلابش سوسک میاد ازین بزرگا

۳ونیم دادم سمپاشی کردم ولی چند روز پیش یدونه دیدم مرده بود منم همونجا مردم

دیگ از اون روز دسشویی نمیتونم برم از بس نگه میدارم فک کنم آخر کلیهام نابود بشه

اگه کسی راهکاری داره بمنم بگه تروخدا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز