sadaf723 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 4454 عنوان 😞تاپیکم قفل شد... 72 بازدید | 5 پست چکارکنم باخانوادم میگن بروازاین خونه هروز ک فحش میخورم کتکم روش شوهرمن دیگ متوجه اخلاقای خانوادم شده توروخدابگین چکارکنم اخه کدوم خانواده ای اینطوری دلم خون 🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻 1402/10/19 | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 مگه خونه شوهرت نیستی؟ یعنی چی برو بیرون؟.. غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
sadaf723 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 4454 مگه خونه شوهرت نیستی؟ یعنی چی برو بیرون؟.. عزیزم من عقدم خونه بابامم 🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 عزیزم من عقدم خونه بابامم خیلی مونده تا عروسی؟پیش شوهرت اصلا بد خانوادتو نگو! اصلا..بزار عروسی کنید، چند ماه اینا صبر کن🥲 تو که این همه سال صبر کردی..سعی کن زیاد خونه نمونی بری اینور اونور تا بحثتون نشه غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
ghazzal73 عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3458 خیلی مونده تا عروسی؟ پیش شوهرت اصلا بد خانوادتو نگو! اصلا.. بزار عروسی کنید، چند ماه اینا صبر کن🥲 ... عزیزم فعلا اوضاع روبه راه نیست تابعد عید حداقل۸ماه دیگ خدایا نمیدونم چکارکنم😞رفتن وام گرفتن واسه داداشم بعد ب من میگن برات جهاز نمیزاریم خدایا چ گناهی کردم شدم دختر ک اینقدر منوبی ارزش میدونن ارزشون راصی نیستم 🕊✨🤲🏻
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19789 عزیزم فعلا اوضاع روبه راه نیست تابعد عید حداقل۸ماه دیگ خدایا نمیدونم چکارکنم😞رفتن وام گرفتن واسه دا ... 😕😕فقط میتونم دعا منم اوضاع خوب شه..هعی.. غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•