2777
2789

شیاف گذاشتم فوری ولی نگرانم میلرزم، یبار تو ۵ ماهگی همچین لکی دیدم دیگه ندیدم تا الان شیافم میداشتم ولی نه مرتب نگرانم یه راهنمایی ای بکنین ممنون میشم😥😥😥😥

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترشح قهوه ای تا جایی که من میدونم خطرناک نیست چون خون مرده هست .خون تازه خطرناکه ولی باز مراعات کن

بمبها زن و کودک و غیرنظامی را تشخیص نمیدهند.در جنگ ۱۲روزه، این ایرانیها بودند که تکه تکه شدند.پهلوی بیوطن به زبان مردم ایران حرف میزند، اما واضح و صریح میگوید: بزنید، بکشید، مهم نیست که ایرانیاند.جنگ ۱۲ روزه با اونهمه خشونت و حمله هوایی و ...تلفات جانی حدود ۱۰۰۰... اغتشاش و شورش داخلی به اسم اعتراض و...تلفات جانی حدود ۲۴۲۷ حالا فهمیدین چرا دشمن دنبال آشوب و اغتشاش تو کشوره؟

کیسه آب سالمه؟سوراخ نشده نشتی بده؟فردا یه دکتر برو

من چیزی ندیدم راجب کیسه آب ترشحات سفید داشتم فقط. فردا حتما میرم دکتر الان نگرانم

من چیزی ندیدم راجب کیسه آب ترشحات سفید داشتم فقط. فردا حتما میرم دکتر الان نگرانم

نگران نباش عزیزم،بگیر بخواب،فعالیت نکن،صبح برو دکتر،مطمئنا این چند ساعت قرار نیست هیچ اتفاق بدی بیافته با چند تا لک😇😊

👨‍👩‍👧
ترشح قهوه ای تا جایی که من میدونم خطرناک نیست چون خون مرده هست .خون تازه خطرناکه ولی باز مراعات کن

اونبارم کمردرد داشتم شیاف گذاشتم عین این لکو فردای روزی که شیافو گذاشتم دیدم اینبارم دیروز شیاف نذاشته بودم امروز گذاشتم، یکمم پاشدم کار کردم بعد دیدم کمرم درد گرفته بعد این ترشحو دیدم. رفتم همون موقع سونو گفت نگرانی ای نداره و خوبه . 

نگران نباش عزیزم،بگیر بخواب،فعالیت نکن،صبح برو دکتر،مطمئنا این چند ساعت قرار نیست هیچ اتفاق بدی بیاف ...

مرسی عزیزم از آرامشی که بهم میدی بدجور ترسیدم. فقط میترسم فردا برم دکتر معاینه کنه بدتر شم😥

عزیزم شما چ مشکلی داشتی ک این ترشح قهوه ای رو دیدی

منم ی بار تو‌پنج ماه دیدم بلافاصله رفتم سونو همه چی نرمال بود شیاف استفاده کردم حتی دردی هم نداشتم 

الانم تو ۲۶ هفته باز چن روزیه میبینم سونو هم میرم مشکلی نیس عفونت هم ندارم دردیم ندارم نمیدونم این چیه کلافم کرده😢

سلام. شما ترشحات قهوه ای داشتی رفع شد؟ علتش را متوجه شدی؟

سلام نه والا الانم ک ۳۲ هفتم هرزگاهی لکه بینی و ترشح قهوه ای دارم تازه هم سونو وزن دادم همه چی نرمال بود 

نمیدونم دیگه چ کنم