2777
2789
عنوان

سردرد

107 بازدید | 21 پست

دوستان سلام  شبتون بخیر من مامانم از عصر سردرد افتضاحی گرفته فشارش ۱۵بود  گلاب به روتون استفراغ کرد  اومد پایین فشارش ،سابقه میگرن هم داره ،ولی هنوزم خوب نشده  حتی نمیتونه بخوابه همش ناله میکنه😭😭 حتی توان نداره بلند بشه که بریم درمونگاه خیلی استرس دارم خودمم پنیک کردم  و تپش قلب گرفتم نمیدونم واقعا چیکار کنم هیچوقت به این شدت بدحال نمیشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی از اشنا و در و همسایه تزریقات بلد نیست یا زنگ بزنید اورژانس بنده خدا عذاب میکشه آخ درکش میکنم وا ...

مامانم خودش پرستاره ولی همیشه فراری از درمانگاه و بیمارستان🤦🏻‍♀️منم چون تجربه های بد داشتم به شدت استرسی شدم بخدا خیلی دارم عذاب میکشم الان

من هر چند وقت یه بار اینطوری میشم خیلی بده ناله خیلی حالمو خوب می کنه چک قندشو سعی کن هیچ نوری به چش ...

مرسی اره سرشو بسته اتاقم تاریکه ولی واقعا نمیتونم تنهاش بذارم از اتاق بزنم بیرون ،شما هم نمیتونستین چیزی بخورین؟چون هیچی نخورده از ظهر 

مامانم خودش پرستاره ولی همیشه فراری از درمانگاه و بیمارستان🤦🏻‍♀️منم چون تجربه های بد داشتم به شدت ...

قرص از این سه کاره ها بخوره سرشو با دستمال ببند 

قلقش نمیدونه با چی خوب میشه 

من سه کاره میخورم کف دستم میزارم رو سرم اون یکی دستمم رو چشمام جای تاریک و آروم 

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

مرسی اره سرشو بسته اتاقم تاریکه ولی واقعا نمیتونم تنهاش بذارم از اتاق بزنم بیرون ،شما هم نمیتونستین ...

همه چی الان اذیت میکنه ایشون رو صبر کنید خودشون ساعت 3 4  شاید بیدار شه یه چیز بخوره یا نه صبح بخوره انسان میتونه تا 18 روز هیچی نخوره به جز اب نگران نباشید