بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من و مامانم دعوا خیلی باهم داشتیم حتی بعضی وقت ها از حرف مادرم خیلی غصه خوردم
اما مادری دختریه دیگه 🥺❤️پیش میاد ناراحت نباش زندگی سخت شده
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
چرا ؟ من و مامانم دعوا خیلی باهم داشتیم حتی بعضی وقت ها از حرف مادرم خیلی غصه خوردم اما مادر ...
مادر دختریه !!!چجور مادریه جلو چشمم به خواهر برادم محبت میکنه بغلشون میکنه ولی اصلا منو نمیبینه چجور مادر یه ک فقط با اونا وقت حرف زدن داره ولی من چی هیچی
مادر دختریه !!!چجور مادریه جلو چشمم به خواهر برادم محبت میکنه بغلشون میکنه ولی اصلا منو نمیبینه چجور ...
آخه چرا 💔دلم شکست برات خواهر خیلی
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔