2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه تاپیکات در این مورده که 

من شنیدم روغن دنبه گوسفندی 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

روزی ۳ بار و هر بار بیست دقیقه توی تشت آب گرم بشین و البته چند تا قطره بتادین هم بریز تو آب

هر شب مقعدتو با پماد چشمی چرب کن 

اصلا نذار شکمت سفت بشه 

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
همه تاپیکات در این مورده که  من شنیدم روغن دنبه گوسفندی

بله دو سال و نیم شدید درگیرم اما خداروشکر اول خدا بعد هم با داروهای دکتر سعیدی خیلی خیلی بهترم

پس چرا تاپیک زدی شما که بهتری 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌

پس چرا تاپیک زدی شما که بهتری 

نوشتم که دکتر جعفرسعیدی تو مشهد رو معرفی کنم به کسانی که این مشکلو دارن اول خدا بعدم داروهای آقای دکتر واقعا معجزه کرد برام

نوشتم که دکتر جعفرسعیدی تو مشهد رو معرفی کنم به کسانی که این مشکلو دارن اول خدا بعدم داروهای آقای دک ...

شما عمل کردی ؟منم الان دوماهه عمل کردم همچنان درد دارم ، شما چند وقت بعد عمل دزدان کامل خوب شد ؟ دارو بهت چی داد ؟ 

لطفاً جوابمو بدین 

شما عمل کردی ؟منم الان دوماهه عمل کردم همچنان درد دارم ، شما چند وقت بعد عمل دزدان کامل خوب شد ؟ دار ...

سلام خوبین بله من 10 خرداد پیش دکتر شهرام منوچهری عمل کردم که تو همین سایت کلی تبلیغش رو کرده بودن و تو نت هم خیلی تعریف نوشته بودن که متاسفانه بعد عمل فهمیدم کلاهبرداری بوده 

من بعد عملم پیش خیلی جراح های دیگه رفتم گفتن عملت بد بوده باید دوباره عمل بشی تا اینکه رفتم پیش همین دکتر سعیدی که الحمدالله بهترم اما خب از اون دکتر منوچهری نمیگذرم الهی که خیر نبینه کلی پول گرفت ازمون آخرم بدبختم کرد 

سلام خوبین بله من 10 خرداد پیش دکتر شهرام منوچهری عمل کردم که تو همین سایت کلی تبلیغش رو کرده بودن و ...

منم ۱۳اذر عمل کردم سنتی ،ولی هنوز درد دارم ، یه زایده از مقعدم بیرون زده بعد عمل ، احساس میکنم دیگه خوب نمیشم ، سمت چپ مقعدم خیلی درد دارم ،احساس میکنم هنوز زخمه ، 

به شما دکتر سعیدی چه دارویی داد خوب شدین ؟

منم ۱۳اذر عمل کردم سنتی ،ولی هنوز درد دارم ، یه زایده از مقعدم بیرون زده بعد عمل ، احساس میکنم دیگه ...

حتما پیش دکتر سعیدی برید یه قرصای ریز زیرزبونی دستساز دادن که خداروشکر به لطف خدا و آقای دکتر خیلی بهترم نسبت به قبلنم اما خب عمل اولم ناقصم کرد

شما کجا عمل کردید؟ دکترتون کی بود؟ 

الان دکترتون چی میگن؟ 

حتما پیش دکتر سعیدی برید یه قرصای ریز زیرزبونی دستساز دادن که خداروشکر به لطف خدا و آقای دکتر خیلی ب ...

دکتر سعیدی کجاست مطبش ؟

من تهران با دکتر اکرم آخوندی عمل کردم ،ماه پیش رفتم برای ویزیت راضی بود ،میکفت خوبه عملت ، قبل عمل هم گفت بهم چندماه طول می‌کشه تا خوب بشی ، ولی بعد دوماه هنوز درد و زخم دارم ، دوشنبه هفته دیگه وقت دارم برم پیشش