2777
2789
عنوان

گوشکوب برقی

142 بازدید | 12 پست

من گوشکوب برقی دارم اصلا استفاده نکردم میخوام خردکن های ۱۲۳بخرم ازاینا که موتورش بالا هست پایین ظرف استیل یاشیشه ای داره.بنظرتون میشه باگوشکوب برقی سیب زمینی خام رو له کردبرای کوکوسیب زمینی.یا سبزی خردکرد یاگردو آسیاب کرد؟خردکن بگیرم یاهمین گوشکوب این کارا روانجام میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خریدم برای حلیم گندم آبپز رو پوره نکرد فکر نکنم به هیچ دردی بخوره یا من کار باهاشو بلد نیستم

من همیشه حلیم و با همین گوشتکوب برقی درست میکنم از خرد کنش هم استفاده کردم همچنین هم زنش برای فلافل برای میکس سوپ بچه ام عصای دستمه 

من همیشه حلیم و با همین گوشتکوب برقی درست میکنم از خرد کنش هم استفاده کردم همچنین هم زنش برای فلافل ...

خورد میکنه؟ من استفاده کردم اصلا تاثیری نداشت موادت آب داره یا بدون آب خورد میکنی؟

بستگی به قدرت گوشت کوب داره . من خودم یک گوشت کوب تک کاره مایر دارم خیلی خوبه و قوی هست . پیاز و سیب زمینی خام را ریز خورد کردم و کامل له کرده گوجه هم باهاش میکس می کنم اما یکی از آشناها یک مدل دیگه داشت که اسمش را یادم نیست حتی سوپ نوزاد را خوب میکس نکرد و مجبور شدم از توی صافی رد کنم. 

خورد میکنه؟ من استفاده کردم اصلا تاثیری نداشت موادت آب داره یا بدون آب خورد میکنی؟

من ک گندم و خیس خورده با گوشتکوب نمیزنم می ار میپزه بعد گوشتکوب برقی میزنم باید یکم آب بریزی ولی برای فلافل میزنم آب نداره از خورد کنش استفاده میکنم